up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

CMP

Osastot

KAIKKI ( CMP )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Noin CMP

CMP on maailmanlaajuinen brändi, joka tunnetaan korkealaatuisen urheiluvaatetuksen valmistamisesta. Brändi syntyi vuonna 1971. Aluksi se oli pieni perheyritys, joka aloitti pienellä kojulla ja myöhemmin tuli suureksi brändiksi, joka tunnetaan laadukkaista materiaaleista ja edistyneistä tutkimusideoista. Aluksi brändi valmisti villapaitoja, mutta myöhemmin se tuli urheiluvaatetuksen johtavaksi tekijäksi. CMP:n tämänhetkinen tavoite ja omistautuminen on täyttää jokaiselle urheilijalle tarpeet, olivatpa ne amatöörejä tai korkean tason ammattilaisurheilijoita.
Brändin viimeisin sitoumus tarjota innovatiivisia tuotteita on pääasiallinen syy, joka tekee CMP:stä menestyksen huipulla. Voit löytää kaiken tarvitsemasi CMP:n kaupasta Trekkinnistä. Joten, jos suunnittelet talvilomaa ja haluat nauttia parhaasta ja mukavimmasta hiihtokokemuksesta, CMP on täydellinen valinta. Ei vain, että CMP on paras mahdollinen vaihtoehto myös ammattilaisurheilijoille. CMP tarjoaa urheiluvaatetusta, kenkiä ja muita asusteita sekä miehille, naisille että lapsille.

CMP tarjoaa huippulaadukkaita urheilutuotteita

Brändi tarjoaa laajimman valikoiman vaatteita kaikille ulkoilmatoiminnoille, retkeilystä lasketteluun. CMP-takki on yksi parhaista ulkovaatteista, jotka suojaavat säältä ja antavat sinulle upean ulkonäön. Takit on ommeltu täydellisesti, mikä on tehnyt niistä vankkoja ja erittäin esiintyviä. Siirrymme seuraavaksi ihastuttavaan kenkävalikoimaan, joka on täynnä tyylikkäitä malleja. CMP-kengät retkeilyyn ovat täydellinen valinta urheilijoille niiden edistyneiden ja tiiviiden muotoilujen ansiosta, jotka tekevät niistä heti halutuimpia. Ne ovat saatavilla yksivärisinä, ja ilmava materiaali auttaa poistamaan hikoilun nopeasti pitäen sinut kuivana ja mukavana koko ajan.
Lisäksi brändi tunnetaan laadukkaiden asusteiden tarjoamisesta. CMP-reppu on välttämätön vuoristotoiminnoissa sen edistyneiden ominaisuuksien ansiosta. Nämä reppu auttavat sinua pitämään kaiken turvassa seikkailusi aikana ja tekevät matkustamisestasi paljon helpompaa, koska he kantavat kaikki tarpeellinen yhteen paikkaan olallesi. Jos olet huolissasi turvallisuudestasi ja haluat hyvän kypärän, CMP-kypärä tarjoaa sinulle lopullisen suojan. Tämä kypärä tarjoaa täyden suojan, samalla kun se ei vaikuta mukavuustasoosi parantaaksesi suorituskykyäsi.
Viimeksi, CMP-lumilapaset voidaan suojata ympäristöystävällisellä ja korkeasti venyvällä fleece-materiaalilla. Tee itsestäsi entistä mukavamman yhdistämällä se CMP-lumikenkiin, jotka on valmistettu nahasta ja vedenpitävästä materiaalista, ja tekoturkkiset sisävuori tarjoavat riittävän lämmön kylmässä ilmastossa. Näin voit elää intohimosi huoletta.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje