up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Gregory

Alle 20L

Alle 20L

20-30L

20-30L

YLI 40L

YLI 40L

Osastot

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

KAIKKI( Gregory )

Gregory

Gregory on tunnettu ulkoiluvarusteiden valmistaja, joka erikoistuu laadukkaiden repun ja ulkoiluvarusteiden valmistamiseen. Gregoryn sitoutumisella innovaatioon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen se on tullut luotetuksi nimeksi maastohiihtäjien, retkeilijöiden ja vuorikiipeilijöiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Olipa sitten kyseessä päiväretki, usean päivän pituinen matka tai haastava vuorikiipeily, Gregoryn reput tarjoavat poikkeuksellisen mukavuuden, järjestyksen ja suorituskyvyn, varmistaen, että olet varustettu mihin tahansa seikkailuun. Gregory perustettiin vuonna 1977 Wayne Gregoryn toimesta, intohimoisena ulkoilijana, jolla oli visio luoda reppu, joka mullistaisi alan. Hänen sitoutumisensa suunnitteluun ja laajaan kenttätestaamiseen johti mullistavien reppujen teknologian kehittämiseen, joka ansiosta Gregory on saanut vankan maineen ulkoilijoiden keskuudessa. Vuosien varrella brändi on pysynyt innovaatioiden eturintamassa ja edelleenkin työntää reppujen suunnittelun ja toiminnallisuuden rajoja. Gregory Trekkinnissä on vakiinnuttanut asemansa johtavana ulkoiluvarusteiden brändinä. Heidän sitoutumisellaan innovaatioon, toiminnallisuuteen ja kestävyyteen Gregoryn reppuja on suunniteltu vastaamaan ulkoilijoiden erilaisiin tarpeisiin, tarjoten heille työkaluja lähteä uskomattomiin seikkailuihin luottavaisin ja helposti.

Gregory tarjoaa parhaan kokoelman repuista

Gregory tarjoaa laajan valikoiman laukkuja, jotka vastaavat erilaisiin ulkoiluun liittyviin tarpeisiin. Jokainen Gregoryn laukku on valmistettu huolellisesti kiinnittäen huomiota yksityiskohtiin, käyttäen korkealaatuisia materiaaleja ja edistyneitä valmistustekniikoita. Päivärepuista vuorikiipeily-kokoisiin reppuihin Gregoryn laukat edustavat ergonoomista suunnittelua, säädettäviä iskunvaimennussysteemejä ja runsaita säilytysratkaisuja. Gregoryn reppu edustaa täydellistä tasapainoa mukavuuden ja toiminnallisuuden välillä. Innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten pehmustetuilla olkahihnoilla, säädettävillä vyötärövyillä ja ilmavilla selkäosillisilla, Gregoryn reppu varmistaa optimaalisen painonjakautumisen ja ilmankierron, vähentäen väsymystä pitkillä retkillä.
Erityisesti maastohiihtäjille suunnitellut Gregory maastohiihtoreput tarjoavat huippuluokan suorituskykyä ja luotettavuutta poluilla. Nämä reppuja on suunniteltu tarjoamaan erinomainen kuormansiirto, painonjakautuminen ja vakavuus, mahdollistaen sinun kohdata haastavat maastot luottavaisin mielin. Ne on varustettu erikoistoiminnoilla, kuten nesteytysreservoirin yhteensopivuudella, retkipolun kiinnityksillä ja sateen suojilla. Nämä laukut on suunniteltu ergonoomisesti, jotta ne sopivat erilaisiin kehon muotoihin ja mittoihin. Gregory maastohiihtoreput miehille ja naisille ylläpitävät brändin sitoutumista kestävyyteen, toiminnallisuuteen ja suorituskykyyn, varmistaen nautinnollisen ja vaivattoman maastohiihtokokemuksen kaikille.
Kun lähdet haastavalle maailmalle vuorikiipeilyyn, Gregory vuorikiipeilyreppu on lopullinen valinta. Vahvojen materiaalien, vahvistetun rakenteen ja erikoisvuorikiipeilyn ominaisuuksien, kuten jäähakasilmukoiden ja krampon kiinnitykset, Gregory vuorikiipeilyrepuilla tarjotaan luotettavuutta ja suorituskykyä alppiseikkailuihin. Aktiivisille retkeilijöille, jotka etsivät kestävyyttä ja monipuolisuutta, Gregory retkeilyreput on suunniteltu kestämään pidempiä matkoja ja kantamaan raskaita kuormia mukavasti. Nämä reppuja on varustettu säädettävillä iskunvaimennussysteemeillä, kuormanstabilisaattoreilla ja mukautettavilla ominaisuuksilla, jotta voit sopeuttaa repun tarpeisiisi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje