up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

La Sportiva

Vuori juoksu

Vuori juoksu

Patikointi

Patikointi

kiipeilyä

kiipeilyä

lähestyä

lähestyä

Vuorikiipeily

Vuorikiipeily

Running

Running

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

Vaellusvarusteet

KAIKKI( La Sportiva )

La sportiva

La Sportiva on italialainen ulkoiluvaatteita ja jalkineita valmistava yritys, joka tunnetaan korkealaatuisten varusteiden valmistamisesta eri aktiviteetteihin kuten vaellukseen, kiipeilyyn, maastojuoksuun ja vuorikiipeilyyn. Heillä on laaja tuotevalikoima, mukaanlukien kiipeilykengät, vaelluskengät, saappaat, saappaat, vuorikiipeilykengät ja maastojuoksukengät.

La Sportivan kiipeilykengät ovat suosittuja kiipeilijöiden keskuudessa niiden erinomaisen tarttuvuuden ja tarkan istuvuuden vuoksi. Niitä on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman hyvä suorituskyky kalliolla, tarttuvalla kumipohjalla, joka tarttuu jopa pienimpiin reunoihin ja pitää. Ne ovat myös kevyitä ja joustavia, mikä mahdollistaa paremman tuntuman ja hallinnan kiipeillessä.

La Sportivan vaelluskengät on suunniteltu vaativiin vaelluskohteisiin. Ne on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät karun maasto- ja sääolosuhteet, samalla tarjoten mukavuutta ja tukea pitkien kävelymatkojen ajan. Kengissä on ominaisuuksia, kuten vesitiiviys, hengittävät kalvot ja edistyneet pito-ominaisuudet, jotta ne pysyvät turvallisina ja tasapainoisina polulla.

La Sportivan kengät ja saappaat on suunniteltu monenlaisiin ulkoiluaktiviteetteihin, rentoista vaelluksista haastaviin vuorikiipeilyretkiin. Ne on valmistettu innovatiivisista materiaaleista ja teknologioista, jotka tarjoavat mukavuutta, kestävyyttä ja suorituskykyä erilaisissa olosuhteissa. Kengät ja saappaat tulevat eri tyyleissä ja muodoissa, mikä mahdollistaa henkilökohtaisen istuvuuden ja ulkonäön.

La Sportivan vuorikiipeilykengät on suunniteltu kiipeilijöille, jotka kohtaavat haastavimmat alppireitit. Ne on rakennettu kestämään äärimmäisiä sääolosuhteita ja tarjoamaan suurimman tuen ja pidon lumella ja jäällä. Ne ovat myös kevyitä ja joustavia, mikä mahdollistaa paremman liikkuvuuden vuorella.

La Sportivan maastojuoksukengät on suunniteltu juoksijoille, jotka nauttivat maastossa tutkimisesta. Niissä on hengittäviä materiaaleja ja edistyneitä pito-ominaisuuksia, jotka tarjoavat tarttuvuutta ja stabiilisuutta epätasaisilla pinnoilla. Ne ovat myös kevyitä ja joustavia, mikä mahdollistaa luonnollisemman juoksukokemuksen.

Kaiken kaikkiaan La Sportiva tarjoaa laajan valikoiman ulkoilujalkineita, jotka palvelevat eri aktiviteettien ja ympäristöjen tarpeita. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkealaatuisista materiaaleistaan, innovatiivisista suunnitelmistaan ja erinomaisesta suorituskyvystään, mikä tekee niistä suosittuja ulkoiluaiheisten harrastajien keskuudessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje