up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

La Sportiva

Vuori juoksu

Vuori juoksu

Patikointi

Patikointi

kiipeilyä

kiipeilyä

lähestyä

lähestyä

Vuorikiipeily

Vuorikiipeily

Running

Running

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput Ja Matkalaukut

Suojaukset

Vaellusvarusteet

KAIKKI( La Sportiva )

La sportiva

La Sportiva perusti Narsico Delladio Italiassa vuonna 1928. Yhtiö tarjoaa parhaat tekniset jalkineensa, asusteensa ja vaatteensa ulkoseikkailuihin, kuten vaellus, hiihto, kiipeily, juoksu ja vuorikiipeily. La Sportiva muutti kalliokiipeily- ja retkeilykengänsä tekniikkaan ja tyyliin, jotka tarjoavat ylimääräistä työntöä, tukea ja mukavuutta kallioreiteillä. Varmasti tarvitset sellaisissa ulkoilutoiminnoissa kenkäparin, joka on suunniteltu siihen tarkoituksella. Tavalliset rento lenkkarit eivät anna sinulle suorituskyvyn tuloksia verrattuna erityisesti suunniteltuihin vuoristokenkäihin.
Jos olet intohimoinen tutkimaan mäkisiä alueita, sinulla on oltava kaikki tarvittavat vaihteet ennen kuin lähdet ulos. La Sportiva tarjoaa valikoiman vaatteita, kenkiä ja asusteita, jotka vastaavat jokaisen yksittäisen asiakkaan vaatimuksia ympäri maailmaa.

clouse menu Sulje