up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Jetboil

Jetboil

Osastot

KAIKKI ( Jetboil )

Noin Jetboil

Jetboil on tunnettu brändi ulkoilukokkausalalla, joka tunnetaan innovatiivisista ja tehokkaista kokkausratkaisuista, jotka ovat mullistaneet tapaa, jolla seikkailijat ja telttailijat valmistavat ruokiaan suurella ulkona. Perustettu vuonna 2001, Jetboil on vaikuttanut merkittävästi telttailu- ja vaelluskulttuuriin esittelemällä kokkaamisen yksinkertaistavia tuotteita, joissa yhdistyy nopeus, kätevyys ja kannettavuus.

Ulkoilukokkauksen innovointi

Jetboil-tulisijat ovat brändin tuotevalikoiman sydän. Nämä kompaktit, all-in-one -kokkausjärjestelmät on suunniteltu liikkuville seikkailijoille. Jetboil-tulisijat ovat saaneet kiitosta nopeista kiehumisaikoista, mikä mahdollistaa nopean ruoan ja juoman valmistamisen vain muutamassa minuutissa. Olipa tarve nopealle kuumalle aterialle tai höyryävälle kahville erämaassa, Jetboilin liesi ja tarvikkeet pitävät sinut peitossa. Laadun, kestävyyden ja tehokkuuden sitoutuessaan Jetboil jatkaa luotetuksi seikkailijoiden ympäri maailman kumppaniksi, varmistaen, että ulkoiluateriasi kokemus on mahdollisimman miellyttävä ja häiriötön.

Jetboil-tulisijat ovat mullistaneet ulkoilukokkauksen innovatiivisilla ja kannettavilla kokkausratkaisuilla. Ne ovat kestäviä ulkoilun vaatimuksiin. Nämä tulisijat tunnetaan kestävyydestään, mikä tekee niistä täydellisen valinnan pitkille vaellusmatkoille, telttailuretkiille ja muille ulkoiluaktiviteeteille. Helppokäyttöisen suunnittelunsa ansiosta Jetboil-tulisijat ovat täydellisiä sekä kokeneille telttailijoille että aloittelijoille. Jetboil-kannettava tulisija on todellinen pelinmuuttaja ulkoiluinnostuneille. Se yhdistää polttimen, kokkailuveitsen ja lämmönvaihtimen yhteen kompaktiin yksikköön, mikä vähentää polttoaineen kulutusta ja nopeuttaa ja tasoittaa lämmitystä. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kuumista ruuista ja juomista jopa haastavimmissa olosuhteissa.
Kahvinystäville Jetboil tarjoaa silikonista kahvinpuristinta, joka täydentää kokkausjärjestelmiään. Tämä lisävaruste mahdollistaa täydellisen kahvin valmistamisen leirintäalueellasi. Korkealaatuisesta, elintarvikelaatuisesta silikonista valmistetusta Jetboil-silikonikahvinpuristimesta on helppo pitää puhtaana ja se on kestävää riittävästi ulkoiluun.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje