up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Ternua

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

takit

takit

Fleeces

Fleeces

miesten j-housut

miesten j-housut

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Lasten Vaatteet

Makuupussit

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

Tuotemyynti

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Ternua )

Ternua

Ternua on pioneeroiva ulkoiluvaatebrändi, joka yhdistää seikkailun henkeä vahvaan sitoutumiseen kestävyyteen. Perustettu vuonna 1994 Espanjan Baskimaan alueelle, yritys syntyi innokkaiden vuorikiipeilijöiden ja luonnon ystävien intohimosta luoda korkealaatuisia vaatteita, jotka kunnioittavat ympäristöä. Ternuan ydinfilosofia keskittyy siihen, että tutkimustyö ja ympäristötietoisuus voivat kohdata harmonisesti, johtaen valoon parempaa tulevaisuutta ulkoiluharrastajille ja planeetalle. Ternua ottaa holistisen lähestymistavan kestävään kehitykseen koko toimitusketjunsa ajan. Brändin nimi itse, Ternua, tarkoittaa baskin kielellä "maata", joka kuvastaa brändin yhteyttä ja sitoutumista Maahan.
Ekoystävällisten materiaalien hankkimisesta oikeudenmukaisen työvoiman käytäntöjen edistämiseen Ternua pyrkii jatkuvasti vähentämään ekologista jalanjälkeään ja antamaan positiivista panosta palvelleisiinsa yhteisöihin. Ternua toimii kestävän innovaation liekkienä ulkoiluvaatealan. Yhdistämällä huipputason toiminnallisuuden vakaaseen sitoutumiseen ympäristön suojelemiseen, brändi antaa seikkailijoille mahdollisuuden tutkia maailmaa vastuullisesti, jättäen positiivisen vaikutuksen planeetalle useille sukupolville.

Ternua Empowering Exploration Through Outdoor Apparel

Ternua clothing -valikoima todistaa sen sitoutumista sekä suorituskykyyn että kestävyyteen. Käyttämällä innovatiivisia ja vastuullisesti hankittuja materiaaleja Ternua varmistaa, että seikkailijat voivat luottaa laitteisiinsa ilman, että ympäristö kärsii. Ternuan vaatemallisto yhdistää toiminnallisuuden ja modernin esteettisyyden, tarjoten ulkoiluharrastajille kaikentasoisille. Teknisistä vaellushousuista eristettyihin takkeihin ja kosteutta siirtäviin paitoihin, jokaisen tuotteen on suunniteltu tarjoamaan mukavuutta ja kestävyyttä naisille, jotka lähtevät ulos seikkailuun. Oikean koon ja toiminnallisuuden keskittyessä Ternua clothing for women mahdollistaa rajoittamattoman liikkumisen tarjoten suojaa elementeiltä. Ternuan miesten linja omaksuu seikkailunhenken monikäyttöisillä ja suorituskykyisillä vaatteilla. Olipa kyse vuorikiipeilystä, vaelluksesta tai vain ulkoilusta nauttimisesta, Ternua clothing for men yhdistää äärimmäisen teknologian vastuullisesti hankittuihin materiaaleihin. Räväköistä ulkoilutakkeista kosteutta siirtäviin alusvaatteisiin Ternua vastaa miesten seikkailijoiden tarpeisiin, jotka etsivät laadukasta varustusta.
Ternuan takit ovat merkki heidän sitoutumisestaan yhdistää innovaatio ja ympäristöystävällisyys. Rakenteeltaan kehittyneillä materiaaleilla, kuten uudelleenkierrätyspolyesterillä ja vastuullisesti hankitulla untuvalla, Ternua jackets tarjoavat erinomaisen lämmön, hengittävyyden ja sääsuojan. Nämä tekniset vaatteet on suunniteltu kestämään ankaria olosuhteita, mikä tekee niistä erinomaisia seikkailuja varten. Ternuan fleece-tuotteet todistavat brändin sitoutumista kestävään eristykseen. Käsin tehtynä kierrätetyistä materiaaleista, Ternua fleece -takit ja keskikerrokset tarjoavat poikkeuksellisen lämmön ja mukavuuden vähentäen samalla ympäristövaikutusta. Brändin fleece-kokoelma on todiste heidän sitoutumisestaan innovaatioon ja vastuullisuuteen korkealaatuisten ulkoiluvaatteiden luomisessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje