Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Asolo

Noin Asolo
Asolo, luotettu ulkoiluvaatteiden nimi, on valmistanut korkealaatuisia saappaita ja kenkiä perustamisestaan ​​vuodesta 1975 lähtien. Italian Giancarlo Tanzi perustamassa Asolossa on jatkuvasti asetettu alan standardeja suorituskyvylle, kestävyydelle ja innovaatioille. Syvällisellä rakkaudella ulkoilmaan, merkki on tullut synonyymiksi seikkailulle ja tutkimukselle.

Asolo on vakiinnuttanut maineensa arvostetuksi brändiksi ulkoiluvaatteiden maailmassa, jolla on rikas historia luotettavien saappaiden ja kenkien valmistamisesta kaikentasoisille seikkailijoille. Olipa tarpeesi kestävät vaelluskengät, monikäyttöiset ulkoilukengät tai luotettavat vaelluspuikot, Asolon tuotteet on suunniteltu parantamaan ulkoilukokemustasi ja pitämään sinut mukavana matkallasi.

Ulkoiluvaellusten valmistelu

Asolon saappaat ovat kuuluisia erinomaisesta käsityöstään ja lujasta sitoutumisestaan ​​suorituskykyyn. Nämä saappaat on suunniteltu kestämään erilaisten ulkoiluaktiviteettien rasitukset, vaelluksesta ja retkeilystä vuorikiipeilyyn ja vaellukseen. Vaellusintoilijat ympäri maailmaa luottavat Asolon vaelluskenkiin kestävyyteensä ja suorituskykyynsä. Nämä saappaat on suunniteltu kohti haastavia maastoja, tarjoten erinomaisen pito- ja vakautustason. Erilaisia ​​sääolosuhteita varten tarjolla olevien vaihtoehtojen ansiosta Asolon vaelluskengät ovat täydellinen kumppanisi tutkimaan luonnon polkuja. Asolo tarjoaa monipuolisen valikoiman miesten saappaita, jotka on suunniteltu palvelemaan miesten seikkailijoiden erityistarpeita ja mieltymyksiä. Olipa sitten intohimoinen retkeilijä tai viikonloppuvaeltaja, Asolon miesten saappaat on rakennettu tarjoamaan tukea ja mukavuutta ulkoiluun. Tunnistaen naisseikkailijoiden erityistarpeet, se on kehittänyt kattavan linjan Asolon naisten saappaita. Nämä saappaat on valmistettu erityisesti istuvuuden ja suorituskyvyn perusteella, varmistaen, että naiset voivat tutkia ulkoilua mukavasti ja luottavaisin mielin.
Saappaista lisäksi Asolo tuottaa myös ulkoilukengät. Nämä kengät ovat monipuolisia ja suunniteltuja toimintoihin, kuten kevyestä vaelluksesta kävelyretkiin. Asolo kengät ylläpitävät tuotemerkkinsä laadun ja suorituskyvyn sitoutumista tarjoten kevyemmän ja ketterämmän jalkineen. Asolon vaelluskengät tarjoavat saappaitten kestävyyden ja tukemisen, mutta alhaisemmassa profiilissa. Niille, jotka tarvitsevat lisästä vakautta ja tukea vaelluksillaan, Asolo tarjoaa valikoiman vaelluspuikkoja. Asolon vaelluspuikot on suunniteltu parantamaan tasapainoa ja vähentämään niveliin kohdistuvaa rasitusta. Ne ovat säädettäviä, kevyitä ja rakennettu kestämään ankarien ulkoilukäyttöjen vaatimukset.