up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Buff ®

Kaulan säärystin

Kaulan säärystin

Lippikset

Lippikset

Pääpannat

Pääpannat

Hatut

Hatut

LANA MERINO

LANA MERINO

Lapset

Lapset

Osastot

Lasten Vaatteet

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Buff ® )

Buff ®

Buff on tunnettu brändi, joka on mullistanut päähineiden maailman tarjoten innovatiivisia ja monipuolisia ratkaisuja ulkoilun harrastajille, urheilijoille ja seikkailijoille. Monien vuosikymmenien rikkaalla historialla Buffista on tullut suorituskyvyn, suojan ja tyylin synonyymi. Ikonisista monikäyttöisistä päähineistään erikoistuotteisiin, Buff asettaa edelleen alan standardin. Buffin perusti vuonna 1992 innokas espanjalainen moottoripyöräilijä ja tekstiiliinsinööri. Brändi syntyi luomalla monipuolinen ja mukava päähineet, joka mukautuu erilaisiin ulkoiluun.
Buff on vahvistanut asemansa johtavana suorituskykyisten päähineiden alalla sitoutumalla innovaatioihin, laatuun ja toimivuuteen. Sillä on monipuolinen valikoima tuotteita, mukaan lukien Buff-kaulanlämmitin, Buff-päähineet, Buff-pääpanta, Buff tubular ja Buff-lippalakki . Brändi jatkaa seikkailijoiden inspiroimista ja varustamista maailmanlaajuisesti, jolloin he voivat omaksua ulkoiluharrastuksensa ja pysyä suojattuna ja mukavana.

Buff uraauurtava suorituskykyinen päähineet jokaiseen seikkailuun

Buff-kaulanlämmitin on pakollinen lisävaruste niille, jotka etsivät suojaa säältä. Tämä korkealaatuisista materiaaleista valmistettu putkimainen vaate tarjoaa lämpöä ja eristystä kaulalle ja kasvoille, joten se on ihanteellinen kylmiin sääolosuhteisiin. Sen saumaton muotoilu takaa maksimaalisen mukavuuden, kun taas sen kosteutta siirtävä ominaisuus pitää ihon kuivana intensiivisen fyysisen toiminnan aikana. Buffin päähineet , brändin lippulaivatuotteet, on tullut ikoni ulkoilmayhteisössä. Tätä monipuolista kangasputkea voidaan käyttää useilla tavoilla, kuten kaulanauhana, päänauhana, kommandopipona tai jopa rannenauhana. Hengittävästä ja nopeasti kuivuvasta materiaalista valmistetut Buff-päähineet hallitsevat tehokkaasti kosteutta ja pitävät sinut viileänä lämmössä ja lämpimänä kylmässä.
Buff-pääpanta tarjoaa kevyen ja tyylikkään ratkaisun hiusten pitämiseen paikoillaan ja hikoilun loitolla fyysisen toiminnan aikana. Juoksit, pyöräilet tai joogaat, päänauhan kosteutta siirtävät ominaisuudet auttavat pitämään otsasi kuivana ja näkösi puhtaana.Laajalla malli- ja värivalikoimallaan Buff-pääpanta lisää ripauksen persoonallisuutta urheilulliseen kokonaisuuteen ja tarjoaa samalla toimivaa suorituskykyä. Buff tubular on monipuolinen lisävaruste, joka mukautuu tarpeisiisi. Loputtomien käyttömahdollisuuksiensa ansiosta se toimii säärystimenä, pipona, otsapantana, kasvonaamiona ja paljon muuta. Teknisistä kankaista valmistettu Buff tubular tarjoaa UV-suojan, kosteudenhallinnan ja hengittävyyden, joten se sopii erilaisiin ulkoiluun.
Buff-baseball-lippis yhdistää klassisen lakin tyylin ja Buffin sitoutumisen suorituskykyyn. Tämä ulkoilmaharrastajille suunniteltu lippalakki sisältää kosteutta siirtävän hikinauhan, hengittävän verkkopaneelin ja säädettävän hihnan yksilöllisen istuvuuden takaamiseksi. Olitpa sitten lenkillä tai kävelyllä, Buff-baseball-lippis suojaa silmäsi auringolta pitäen olosi viileänä ja mukavana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje