up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Salewa

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

miesten vaatteet

miesten vaatteet

Reput

Reput

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Pohjakerros

Pohjakerros

Laitteet

Laitteet

Osastot

Elektroniikka

Kiipeilyvarusteet

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Leirintä ja Telttailu

Makuupussit

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Nestetytys

Palautuminen ja Hoito

Reput ja Matkalaukut

Suojaukset

Teltat

Vaellusvarusteet

KAIKKI( Salewa )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Salewa

Rakastatko retkeilyä ja tunnet olosi kodikkaaksi vaelltaessasi vuorilla? Jos haluat päästä vuorien huipuille parantamalla vuorikiipeilyvälineitäsi, Salewa on paras vaihtoehto sinulle. Salewa perustettiin vuonna 1935 ja sen perustaja oli Josef Liebhart. Se käynnistettiin Münchenin kaupungissa Bolzanossa. Sen jälkeen brändi on tullut johtavaksi vuorikiipeilyvälineiden valmistajaksi. Brändi yhdisti perinteiset materiaalit modernilla otteella luodakseen uusia innovatiivisia tuotteita. Näin perinteisten tuotteiden yhdistäminen edistyneisiin ominaisuuksiin jättää Salewan jäljet maailmanlaajuisesti.
Salewa on suuresti innostunut vuorikiipeilykehityksestä ja haluaa tehdä parhaita tuotteita vuoriliikuntaan. Tämän tarkoituksen vuoksi brändi on lanseerannut laajan valikoiman kaikenlaisia tuotteita vuoriliikuntaan. Kaikki tietävät, että vuorikiipeily tarvitsee erityisiä välineitä ja kokonaisen joukon erityisiä tuotteita, ja Salewa tarjoaa kaikki tarvittavat laitteet parhaalla laadulla toteuttaakseen unelmasi saavuttaa korkeuksia. Salewalla on selkeä näkemys ja esteettisyys kehittääkseen harrastajien suorituskykyä jokaisessa vuoriliikunnassa. Tämän brändin käyttäjät ovat vuorien ystäviä modernilla ajattelulla.

Salewa on Täydellinen Valinta Vuorikiipeilyyn

Salewa luo suhteen vuorien ja harrastajien välille tuottaen laadukkaita ja erinomaisia toiminnallisia tuotteita. Salewa retkeilyvälineet tarjoavat laajan valikoiman vaatteita, kenkiä ja muita tarvikkeita. Löydät jokaisen Salewan tarvitseman tuotteen harjoittaaksesi vuorikiipeilyä Trekkinin verkkosivuilta. Salewa takki tarjoaa parhaan suojan vedenpitävästä materiaalistaan. Se on lämmin ja toiminnallinen, ja sen ulkoisissa ja sisäisissä taskuissa voit säilyttää tavarasi turvallisesti. Erittäin kylmään säähän Salewa takki tarjoaa sinulle tarpeeksi lämpöä auttaakseen sinua rentoutumaan äärimmäisessä ympäristössä.
Salewa kengät on suunniteltu tarjoamaan asianmukaista tukea ja maksimaalista otetta jalkoihin kiipesiessäsi vuorilla. Jos rakastat vuoria, Salewa saappaat ovat sopivimmat saavuttaaksesi tuon loppuun asti yltämättömän kokemuksen huolehtimatta ongelmista. Nämä saappaat voivat auttaa sinua kiipeämään korkeimmalle kallioille ja karulle vuorille vaivattomasti. Salewa retkeilysaappaat ovat ehdottomasti parhaat, koska ne tarjoavat täydellisen tuen ja otteen ja läpäisevät jokaisen testin. Ne ovat myös erittäin kevyitä, ja super ilmava verkkomateriaali tekee niistä hengittäviä ja superkestäviä kaikkiin vuoriliikuntaan.
Salewa reppu on myös välttämätön, jotta sen monitaskujärjestelmä jakaa painon tasaisesti, ja leveät olkahihnat tarjoavat hyvän tuen olkapäille. Salewa teltta on superkevyt ja suojaa sinua äärimmäisiltä sääolosuhteilta. Teltojen laadukkaan ja innovatiivisten ominaisuuksien ansiosta jokainen voi hyödyntää vuoria huolettomasti oleskellessaan ulkona ankaran ilmaston alla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje