up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Columbia

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

NAISTEN VAATTEET

NAISTEN VAATTEET

lapset

lapset

jalkineet

jalkineet

Reput ja matkalaukut

Reput ja matkalaukut

Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeet

Osastot

Lasten Kengät

Lasten Vaatteet

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

Reput ja Matkalaukut

KAIKKI( Columbia )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Columbia

Columbia tunnetaan parhaiten ulkoilu- ja urheiluvaatteistaan, jalkineistaan ja muista urheiluun liittyvistä varusteistaan. Vie urheilullinen ilme ikoniseen tyyliin Columbian kanssa Trekkinnissä. Gert Boyle perusti tämän tuotemerkin vuonna 1938 ja siitä on tullut johtava urheilu- ja ulkoiluvalmistaja maailmanlaajuisesti. Tämän merkin tärkein referenssi on sen täydellisin valikoima huippulaatuisia takkeja. Columbian tyylikäs takkikokoelma takaa maksimaalisen mukavuuden ja lämmön äärimmäisissä sääolosuhteissa. Joten jos haluat vaeltaa jyrkillä ja mäkisellä vuorella, älä huoli. Columbia on suojattu, koska sinulla on kaikki mitä tarvitset, kun suuntaat vuorille. Myymälä
Columbian hieno kokoelma Trekkinnissä.

Katso laajin valikoima Columbia-takkeja

Columbia tarjoaa upean valikoiman takkeja. Talvikausi on parasta ulkoilun kokemiseen, sillä se tekee patikoinnista ja vaelluksesta seikkailunhaluisemman lumen ansiosta, mikä tekee metsästä uskomattoman kauniin. Jotta todella nautit tästä säästä, Columbia fleecetakit auttavat pitämään sinut lämpimänä ja mukavana kylmän ja tuulisen talven aikana. Sen eristävä materiaali säilyttää lämmön vaarantamatta kankaan hengittävyyttä. Tällä tavalla voit valmistautua mihin tahansa talvimyrskyyn huolehtimatta vilunväreistä.
Tuotemerkki tarjoaa myös laadukkaita Columbia vedenpitäviä takkeja . Niillä on ainutlaatuinen kyky kestää kovaa sadetta pitäen sinut kuivana. Se ei toimi hyvin märkänä, ja Columbian vedenpitävä kangas varmistaa, että se hylkii jokaisen vesipisaran. Siten se hyödyttää sinua pitämällä sinut kuivana ja saamalla sinut tuntemaan olosi mukavaksi sen hengittävällä kankaalla.
Talven äärimmäisten olosuhteiden sijaan Columbia tarjoaa sinulle myös upeita takkeja hieman vähemmän kylmyyteen, kuten syksyyn.Käveletpä sitten reippaasti puistossa ystäviesi ja perheesi kanssa tai telttailet metsässä ja keräät polttopuita pitääksesi lämpimänä. Se on mukavin ja kestävin vaihtoehto parantaaksesi ulkoilukokemustasi. Miesten ja naisten Columbia-takit ovat synonyymejä mukavuudelle ja tyylille. Lyhyesti sanottuna ne ovat paras vaihtoehto tehdä vaatekaappistasi tyylikäs ja viihtyisä tarjoamalla säätöjä lähes kaikkiin sääolosuhteisiin. Sen parannettu tekniikka auttaa heijastamaan lämpöä takaisin kehoosi ja pitämään sinut lämpimänä äärimmäisessä kylmässä.

Lue lisää Columbian vaatteista

Columbian vaatevalikoima tarjoaa muutakin kuin vain takkeja. Columbia-huppareissa on useita ainutlaatuisia tyylejä ja kuvioita. Ne voivat saada sinut näyttämään tyylikkäältä ja muodikkaalta tarjoamalla mukavuutta ja lämpöä. Yhdistä tyylikäs vetoketjullinen pusero Columbia-kenkiin . Brändistä löytyy myös laaja valikoima kenkiä, jotka sopivat kaikille. Voit lisätä suorituskykyäsi ja itseluottamustasi upeilla Columbian vaatteilla ja jalkineita.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje