up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Osprey

BACKPACKING

 BACKPACKING

BIKING

BIKING

HIKING

HIKING

TRAVEL

TRAVEL

LIFESTYLE

LIFESTYLE

kids & accessories

kids & accessories

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Nestetytys

Reput Ja Matkalaukut

KAIKKI( Osprey )

Osprey

Osprey tunnetaan korkeasta suorituskyvystään, innovatiivisesta suunnittelustaan ja laadustaan. Yrityksen perustivat Mike Pfotenhauer ja Laurie White vuonna 1974 Santa Cruzissa, Kaliforniassa, Yhdysvalloissa.

Löydät laajan valikoiman reppuja ja laukkuja, kuten Osprey Fairview 55, Farpoint 40, Talon 22, Atmos AG 50, Atmos AG 65 tai Daylite. Valitse tarpeisiisi parhaiten sopiva, jokaisella on erilainen muoto tasapainottaaksesi selässäsi kantamaasi painoa, useita taskuja ja riippuen ulkoilusta. Sen keskimääräinen tilavuus litroina mitataan myös.


Yksi Osprey-reppujen upeimmista ominaisuuksista, jotka tekevät niistä ainutlaatuisia, on säädettävä lantiovyö, joka helpottaa kantamista kävellessä. Jaa paino äläkä kuormaa kaikkea, mitä kannat selässäsi. Älä siis unohda ostaa kestäviä ja kevyitä tuotteitamme retkeilyyn tai mihin tahansa ulkoiluun mukavimmalla ja turvallisimmalla tavalla.

clouse menu Sulje