up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Osprey

REPULLINEN

REPULLINEN

PYÖRÄILLE

PYÖRÄILLE

Nesteytys

Nesteytys

MATKUSTAA

MATKUSTAA

ELÄMÄTAVAT

ELÄMÄTAVAT

lapset ja asusteet

lapset ja asusteet

Osastot

Kiipeilyvarusteet

Makuupussit

Nestetytys

Reput ja Matkalaukut

KAIKKI( Osprey )

Osprey

Ospreytä pidetään johtavana huippulaadukkaiden ja innovatiivisten ulkoreppukokoelmien valmistajana . Osprey on yhdysvaltalainen brändi, joka sai alkunsa vuonna 1974. Brändin pääkonttori on Yhdysvaltojen kuuluisassa Santa Cruzissa, Kaliforniassa.
Brändi tarjoaa laajimman valikoiman laukkuja ja reppukokoelmia , joista jokainen löytää helposti juuri haluamansa. Siinä on paljon erilaisia ja monia muita vaihtoehtoja, kuten taskujen lukumäärä ja koot sekä laukun eri kokovaihtoehdot, joista valitaan jokaiselle sopivin. Halusipa sitten laukun tai repun, voit valita useista vaihtoehdoista painosta, joka voidaan mitata myös litroilla. Toinen hyvä ominaisuus on, että lantiovyö tarjoaa lisätukea tavaroidesi kuljettamiseen vaelluksen aikana helpommin. Osprey tekee vaelluksestasi kevyemmän.

Ospreyllä on valtava kokoelma reppuja joka tilanteeseen

Osprey-laukut ovat kestävimmät ja korkealaatuisimmat pakkaukset jokaiseen ulkoiluun. Osprey-reput ovat parhaita kaikille, jotka haluavat käytännöllisiä matkatavaroita, jotka kestävät pitkään.Ne ovat käytännöllisimpiä laadun suhteen. Ne ovat kevyitä, niissä on monia säilytysvaihtoehtoja ja ne on valmistettu laadukkaimmista materiaaleista. Lisäksi materiaali on 100-prosenttisesti kierrätettävää, mikä on toinen tämän merkin ainutlaatuinen laatu. Osprey retkeilyreput ovat erittäin kevyitä, ja hengittävä kangas tekee niistä erittäin mukavia kuljettaa mukana juoksun ja kävelyn aikana epätasaisella polulla. Siten niiden maksimaalinen säilytyskapasiteetti ja keveys tekevät niistä täydelliset pitkän matkan matkoille.
Lyhyesti sanottuna Osprey-laukut ovat epäilemättä ehdoton valinta juoksemiseen, patikointiin, vaellukseen ja moniin muihin ulkoiluun. Brändi tarjoaa myös matkatavaroita seikkailunhaluisiin tarkoituksiin. Oletetaan, että haluat pienemmän version vain päivämatkaa varten. Siinä tapauksessa Osprey Day -pakkaus on oikea valinta, koska sillä on sopiva pienennetty koko, koska ne tulevat ilman sisäistä kehystä ja niiden säilytyskapasiteetti on vähintään 20 puntaa.
Se tarjoaa myös nesteytyspakkauksia ylimääräiseen veden varastointiin aina, kun matkustat jonnekin, jossa nesteytys on ongelma. Ospreyn nestepakkauksia kannattaa käyttää pidemmillä matkoilla, sillä pusseihin mahtuu riittävästi vettä tarpeisiisi.Tällä tavalla se antaa sinulle saavutettavuuden ja pitää sinut nesteytettynä


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje