up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Karpos

Karpos

KAIKKI ( Karpos )

Noin Karpos

Karpos on brändi, joka on synonyymi ulkoilma-seikkailuille ja suorituskyvylle. Perustettu vuonna 2007, tämä italialaisen yrityksen nimi on nopeasti tullut tutuksi ulkoilmaihmisten keskuudessa kaikkialla maailmassa. Karposin lujittamaton sitoutuminen laadukkaiden, toiminnallisten ja tyylikkäiden vaatteiden luomiseen on tehnyt siitä luotettavan valinnan niille, jotka haluavat tutkia suuria ulkoilma-alueita luottavaisin mielin. Tutustu Karposin parhaanlaatuiseen valikoimaan Trekkinnin verkkokaupassa. Trekkinnissä on laajin Karposin retkeilyvarusteiden valikoima seikkailunhaluisille.
Commitment innovaatioon ja intohimoon ulkoilma-seikkailuja kohtaan, Karpos on vakiinnuttanut asemansa johtavana brändinä ulkoiluvaatteiden maailmassa. Kiipeilijöiden kiipeävät uusille korkeuksille perheille, jotka lähtevät luontotäyteisiin viikonloppuihin, Karpos tarjoaa vaatteita, jotka auttavat kaikkia omaksumaan mukavasti ja tyylikkäästi suuren ulkoilma-alueen.

Karpos on, missä intohimo kohtaa suorituskyvyn

Kun puhutaan kiipeilystä, turvallisuus ja mukavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Karposin kiipeilyvaatteet on erityisesti suunniteltu täyttämään kiipeilijöiden tarpeet. Kun kestävät materiaalit ja ergonomiset suunnitelmat, Karpos varmistaa, että kiipeilijät voivat keskittyä voittamaan haasteellisimmat reitit pysyen samalla mukavasti ja suojattuina. Modernille seikkailijalle Karposin miestenvaatteet tarjoavat laajan valikoiman, karkeista ulkoiluvaatteista jokapäiväiseen käyttöön. Jokainen vaate heijastaa brändin sitoutumista laatuun ja tyyliin, mikä mahdollistaa miesten sulauttamisen helposti poluille ja kaduille. Karposin naistenvaatteet edustavat sekä muotia ja toiminnallisuutta, vastaten aktiivisten naisten tarpeisiin. Olipa kyseessä vaeltaminen, lumilautailu tai vain ulkoilun nauttiminen, Karpos tarjoaa monipuolisen valikoiman vaatteita, joiden avulla naiset voivat omaksua elementit tyylikkäästi. Inspiroi seuraavaa sukupolvea rakastamaan ulkoilmaa Karposin lastenvaatteilla. Samalla huolellisuudella kuin aikuisten linjassa valmistetut vaatteet on suunniteltu pitämään lapset mukavina ja suojattuina seikkailujensa aikana. Karposin ulkoiluvaatteet on rakennettu seikkailijoille, jotka kaipaavat tutkimusta. Teknisistä takkeista kosteutta siirtäviin aluskerroksiin, Karpos tarjoaa monipuolisen valikoiman ulkoiluvarusteita, jotka varustavat harrastajat laajan toiminnan alueelle, olipa kyseessä vaeltaminen, telttailu tai vain suuren luonnon kauneuden nauttiminen. Karposin fleece-takki on tullut brändin linjaukseen. Tunnetuksi lämmöstään, hengittävyydestään ja monipuolisuudestaan tämä fleece-takki on täydellinen kerroksen lisäämiseksi kylmissä olosuhteissa tai käytettäväksi itsenäisenä osana lievemmässä säässä. Harkitun suunnittelun ja kestävän rakenteen ansiosta se on suosittu ulkoilmaihmisten keskuudessa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje