up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Selgerinformasjon

Solgt og sendt av

Retur av bestillinger

360

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

Garmin ETrex 22X GPS

plus
Garmin

Garmin ETrex 22X GPS

Produktbeskrivelse Garmin ETrex 22X GPS

Etrex 22x er en sporing opprettet for fotturer og sykling . Dette Garmin-teamet tilbyr riktig lesing av kart og ruter på sin 2,2-tommers skjerm med 240 x 320 piksler.

For å komme til ønsket destinasjon, har dette teamet TopoActive kart lastet . I tillegg har enheten kompatibilitet med GPS og GLONASS satellitter for å lette sporing på en bestemt sti, noe som gjør det mulig å finne de vanskeligste miljøene. Hvis du vil vite mer informasjon, kan du laste ned kart og lagre dem i et 8 GB minnekort som er satt inn i microSD-sporet. Hvis du ønsker å få Bird Eye-satellittbildene, bør du bare be om det ekstra abonnementet.

Driftsautonomi er 25 timer og de bruker to AA-batterier . Installasjonen av denne enheten kan gjøres i båter, sykler, utflukter og kjøretøy for alle typer terreng, da disse datamaskinene motstår kontakt med vann. Utforsk trygg med den pålitelige håndholdte GPS:

2,2 "sollyslesbar fargedisplay med 240 x 320 displaypiksler for bedre lesbarhet

Forhåndsinstallert med TopoActive Europe kart med rutbare veier og stier for sykling og fotturer

Støtte for GPS og GLONASS satellittsystemer muliggjør sporing i mer utfordrende miljøer enn GPS alene

8 GB internminne for kartnedlastinger pluss en microSD ™ -kortspor

eTrex 32x legger til et 3-akset kompass og barometrisk høydemåler

Batterilevetid: Opptil 25 timer i GPS-modus med 2 AA-batterier

eTrex 22x og eTrex 32x gir samme brukervennlighet, holdbarhet og prisgunstighet som eTrex håndholdte GPS-serien er kjent for - sammen med forhåndslastede TopoActive Europe-kart. Disse enhetene er perfekte for quad sykler, sykler, båter eller fotturer.

Se veien:

eTrex 22x og 32x tilbyr forbedrede 2,2 ", 65k farger, sollys lesbare skjermer. Slitesterk og vannavstøtende, disse håndholdte er bygget for å tåle elementene.

Utforsk terrenget:

ETrex 22x og 32x håndholdte enheter kommer forhåndslastet med veibeskrivbare TopoActive Europe-kart som har gater og stier, slik at du kan ta reisen fra rutenettet. Nå kan du kjenne omgivelsene dine - for eksempel vannveier, naturlige egenskaper, bygninger, internasjonale grenser og mer. Du kan også finne tusenvis av interessepunkter, inkludert butikker, restauranter, universiteter, parkeringsplasser og innkvartering.

Hold rettet ditt:

ETrex-serien bruker både GPS og GLONASS satellitt-systemer, slik at mottakeren har muligheten til å spore i mer utfordrende miljøer enn GPS alene. eTrex 32x legger til et 3-akset kompass og barometrisk høydemåler, noe som gjør det enkelt for deg å holde lagrene dine.

Legg til kart:

Med en microSD-kortspor og utvidet 8 GB internminne, kan du enkelt laste ned flere kart for hvor enn eventyret tar deg.

Satellittbilder:

Begge enhetene støtter BirdsEye Satellite Imagery (abonnement kreves), slik at du kan laste ned og integrere satellittbilder med kartene dine.

Finn moro:

eTrex 22x og eTrex 32x støtter papirløs geocaching. Last opp GPX-filer direkte til enheten, og se nøkkelinformasjon som sted, terreng og tips fra Geocaching.com.

Gå hvor som helst:

Med en rekke kompatible monteringer, er eTrex designet som en utendørs håndholdt GPS som er ideell for bruk på quad-sykler eller sykler, i båter eller til fots. Bruk den automatiske monteringsfunksjonen og City Navigator® NT-kartene for veibeskrivelser, eller bruk den robuste monteringen til motorsykkelen eller firhjulet. Uansett hvor du tror du kan ta eTrex, har den kartleggingen og monteringen for å komme deg dit.

spesifikasjoner:

Generell:

Fysiske dimensjoner: 5,4 x 10,3 x 3,3 cm

Skjermstørrelse: 3,5 x 4,4 cm; 2,2'' diag (5,6 cm)

Skjermoppløsning: 240 x 320 piksler

Skjermtype: 2,2''transflektiv, 65K farge TFT

Vekt: 141,7 g (med batterier)

Batteri: 2 AA batterier (ikke inkludert); NiMH eller Litium anbefales

Batterilevetid: 25 timer

Vannkarakter: IPX7

Minne / historie: 8GB

Høy følsomhetsmottaker: Ja

Grensesnitt: USB

Kart og minne:

Forhåndsdefinerte kart: Ja (TopoActive Europe; Routable)

Mulighet for å legge til kart: Ja

Basekart: Ja

Lagring og strømkapasitet: microSD ™ -kort (ikke inkludert)

Veipunkter / favoritter / steder: 2000

Ruter: 200

Sporlogg: 10 000 poeng, 200 lagrede spor

Fritidsfunksjoner:

Arealberegning: Ja

Automatisk ruting (slå ved svingruting på veier): Ja (med valgfri kartlegging for detaljerte veier)

Geocaching vennlig: Ja (papirløs)

Jakt / fiskekalender: Ja

Sol og månen informasjon: Ja

Bildeviser: Ja

I BOKSEN:

eTrex 22x

USB-kabel

dokumentasjon


Fullfør bestilling av Garmin ETrex 22X GPS med vår Elektronikk utvalg og Håndholdt enhets artikler. Naviger gjennom andre utendørs kategorier på trekkinn, din nettbutikken som spesialiserer seg på utendørs utstyr, og få alle dine Håndholdt enhets utstyr til den beste prisen, 100% garanti på trekkinn!

Spesifikasjoner Garmin ETrex 22X GPS

Farge
Blå
Inneholder
Altimeter
GPS
Anbefalt Bruk
Vandring

Skriv en anmeldelse om dette produktet og tjen CoINNs coinns

Garmin ETrex 22X GPS

Gps garmin 22x

-

Riktig GPS for min aktivitet (vandring) Komfortabel og veldig enkel å bruke. Levering på oppgitt dato.

Garmin ETrex 22X GPS

Gps fottur

-

Leveringstid annonsert respektert! Utstyret kom i perfekt stand. Ingen negative kommentarer eller observasjoner. Takk

Garmin ETrex 22X GPS

Etrex 22x

-

Utmerket pris Det er den andre jeg har

Garmin ETrex 22X GPS

Veldig enkel å bruke gps

-

Dette er en knakende liten GPS som gjør de enkle tingene veldig bra. Når du er i en snøstorm på et skotsk eller alpint fjell og du trenger å vite "hvor er jeg nøyaktig?" glem å tulle med apper og smarttelefoner, få ut Etrex og et par klikk kan du korrelere posisjonen din med kartet ditt. Jobben er gjort. Suveren batterilevetid og AA-batterier betyr at du kan gjøre flerdagsturer uten å tenke på ladeblokker osv. Alternativet for omvendt sporing er fantastisk, jeg har brukt det mange ganger for å komme tilbake fra et vellykket toppmøte når været snudde.

Garmin ETrex 22X GPS

En utrolig gps

-

Jeg har brukt denne GPS-en i snart to år og for øyeblikket fungerer den perfekt, den er veldig enkel å håndtere og for fotturer/fjellklatring er størrelsen veldig behagelig. Det har aldri sviktet meg, og for prisen den har er det absolutt verdt det.

Garmin ETrex 22X GPS

Bra så langt

-

Mottatt raskt, godt pakket. GPS fungerer utmerket så langt

Garmin ETrex 22X GPS

Godt produkt

-

Den gjør det den skal. Skjermen er litt liten å bruke for et kart, men det var forventet. Jeg velger denne fordi jeg ønsket å ha muligheten, men jeg finner alltid på at jeg får mobilen min når jeg trenger et digitalt kart. Det er imidlertid en fin sikkerhetskopi og hovedsakelig kjøpt for alle de andre alternativene (som også er tilgjengelig på den billigere versjonen)

Garmin ETrex 22X GPS

Kvalitet gps

-

Sannheten er at det er første gang jeg har kjøpt en GPS som dette, og jeg er veldig fornøyd med kjøpet. Jeg bestemte meg for denne på grunn av kommentarene og spesielt på grunn av prisen som nettet ga meg. Alt var raskt, og jeg bruker det allerede på sykkel og turer

Garmin ETrex 22X GPS

Praktiske enheter

-

bruk dette som en sykkel GPS for å lage dine egne ruter på Garmin base camp

Garmin ETrex 22X GPS

Kan jeg ha et kart over afrika for fiske, vær så snill

-

Er et kvalitetsprodukt, men det er bare i Europa du kan bruke, jeg har en, og det var vanskelig å bruke i Afrika.

Garmin ETrex 22X GPS

22x gps

-

God bærbar GPS, brukervennlighet, mange funksjoner for prisen. Mottas raskt.

Garmin ETrex 22X GPS

Flotte gps. et stort hopp fra den forrige.

-

Veldig bra GPS for sin pris. Jeg hadde allerede en etrex H og hoppet er stort. Den kom perfekt og veldig fort. Veldig god service.

Skriv en anmeldelse om dette produktet

Produktvurdering

Tilbakemeldingen din er viktig for oss, anmeldelsen din om dette produktet vil bli revidert av våre eksperter og vil bli publisert innen 5 virkedager. Sørg for at anmeldelsen din fokuserer på dette produktet og din erfaring med det, dette vil hjelpe andre kunder til å ta tryggere avgjørelser. For eventuelle problemer med en bestilling, vennligst kontakt oss.

Jeg har lest og godtar vilkårene i Personlige Betingelser for behandling av dataene mine for å administrere forespørselen eller forespørselen min

Сопутствующие товары

clouse menu Lukk
up up