Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Salewa

Salewa
Om Salewa
Er du glad i fjellvandring og føler deg som hjemme når du vandrer i fjellene? Hvis du ønsker å nå fjelltoppene ved å forbedre utstyret ditt for fjellklatring, er Salewa den beste løsningen for deg. Salewa ble opprettet i 1935, og grunnleggeren var Josef Liebhart. Det ble initiert i byen München, Bolzano. Siden da har merket blitt ledende produsent av fjellutstyr. Merket kombinerte tradisjonelle materialer med et moderne touch for å lage nye innovative produkter. Dermed kombineres gammeldags produkter med avanserte funksjoner, og det etterlater spor av Salewa over hele verden.
Salewa blir sterkt inspirert av utviklingen av fjellklatring og vil lage de beste produktene for fjellidrett. For dette formålet lanserte merket et omfattende utvalg av alle typer produkter for fjellidrett. Alle vet at fjellklatring trenger spesifikk utstyr og en hel haug med spesielle produkter, og Salewa tilbyr alle utstyret med best mulig kvalitet for å gjøre drømmen din om å nå høyder til virkelighet. Salewa har et klart syn og estetikk for å fremme ytelsen til entusiaster av ethvert fjellidrett. Brukerne av dette merket er fjellkjærere med moderne tenkning.

Salewa er det perfekte valget for fjellklatring

Salewa utvikler et forhold mellom fjell og entusiaster ved å produsere høykvalitets og gode funksjoner produkter. Salewa fottøy introduserer et bredt utvalg av bekledning, fottøy og andre nødvendigheter. Du kan finne hvert Salewa-produkt som trengs for å praktisere fjellklatring på Trekkinn. Salewa-jakken er den beste for beskyttelse med sitt vannavvisende materiale. Den er varm og funksjonell, med mange ytre og indre lommer for å holde eiendelene dine trygge. For ekstra kjølig vær, kan Salewa-jakken tilby deg nok varme for å hjelpe deg å føle deg avslappet i ekstrem miljø. Salewa-sko er designet for å gi riktig støtte og maksimalt grep til føttene mens du klatrer på fjellene. Hvis du elsker fjell, er Salewa-støvler de mest egnede for å oppnå den ultimate gleden uten å bekymre deg for noe problem. Disse støvlene kan få deg til å klatre mot det høyeste punktet på steinete og grove fjell uten å måtte bekymre deg. Salewa-fjellstøvler er uten tvil de beste, da de gir full støtte og grep og består hver test. De er også veldig lette, og det overlegne luftige mesh-materialet gjør dem pustende og supertålige for ethvert fjellidrett.
Salewa-ryggsekker er også nødvendige på grunn av deres multi-lomme-system for å fordele vekten jevnt, og de brede skulderstroppene gir god støtte til skuldrene. Salewa-telt er superlette og beskytter deg mot ekstreme værforhold. På grunn av de høye kvalitet og innovative funksjonene til teltene, kan hver person få mest mulig ut av fjellene uten å bekymre seg for å bo utendørs i det alvorlige klimaet.