up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Haglöfs

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Fottøy

Fottøy

Herrebukser

Herrebukser

damebukse

damebukse

Ryggsekker

Ryggsekker

Avdelinger

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Sekker og Kofferter

Soveposer

Allt( Haglöfs )

Haglöfs

Haglöfs er et svensk utendørsutstyrsfirma som utvikler og produserer høykvalitets utendørsklær, sko og utstyr. Firmaet ble etablert i 1914. I dag er Haglöfs kjent for sine innovative og miljøvennlige produkter og sitt forpliktelse til bærekraft. Firmaet bruker resirkulerte og miljøvennlige materialer i mange av sine produkter.

Haglöfs tilbyr et bredt utvalg av utendørsutstyr, inkludert sekker, telt, soveposer, jakker, bukser og sko, og er populært blant fotturister, klatrere og andre utendørsentusiaster. Produktene selges i spesialforretninger for utendørsaktiviteter og nettbutikker over hele verden. I tillegg til sin innovative bruk av materialer, er Haglöfs forpliktet til bærekraft. Samlet sett er Haglöfs-merket kjent for sine høykvalitets, innovative og miljøansvarlige produkter og er et pålitelig og respektert navn i utendørsutstyrsindustrien.

Haglöf er det beste kles-, sko- og utstyrmerket

Haglöfs tilbyr et bredt utvalg av jakker designet for utendørsaktiviteter, inkludert fotturisme, klatring og ski. Haglöfs-jakker er kjent for sine høykvalitetsmaterialer og innovative design. Uansett om du leter etter en lett fotturjakke eller en tungvekts skijakke, er en Haglöfs-jakke designet for å oppfylle dine behov. Haglöfs-støvler er designet for å gi maksimal komfort og ytelse i ulike utendørsforhold.
Haglöfs-fjellbukser er designet for å motstå tøffe utendørsmiljøer. De er laget av slitesterke materialer som Cordura, som er motstandsdyktig mot revet og punkteringer, og gir ekstra beskyttelse i slitesoner. Haglöfs menns jakker har ofte flere lommer, inkludert glidelommer og brystlommer med glidelås, for å gi praktisk oppbevaring av nødvendigheter som en telefon eller lommebok. Haglöfs menns jakker er kjent for sin holdbarhet, værbeskyttelse og komfort. Haglöfs kvinners jakker er designet med en artikulert snitt, noe som betyr at de følger kroppens naturlige bevegelser. Det gir større frihetsfølelse og komfort, spesielt under høyintensitetsaktiviteter som fotturisme eller klatring. Haglöf kvinners jakker har ofte isolasjon, som dun eller syntetisk fyll, for å gi varme i kalde værforhold.
Haglöf fottursko har harde yttersåler med dybe spor for å gi grep på ulike terrenger, inkludert våte, gjørmete eller steinete stier. Haglöfs fottursko er kjent for sin grep, holdbarhet og komfort, noe som gjør dem til et godt valg for fotturisme og rygging. Haglöfs sekker kommer i forskjellige størrelser, fra små dagsekker til store ekspedisjonsekker, med varierende kapasitet for å romme ekstrautstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk