up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Gregory

UNDER 20L

UNDER 20L

20 - 30 L

20 - 30 L

OVER 40L

OVER 40L

Avdelinger

Hydrering

Sekker og Kofferter

Allt( Gregory )

Gregory

Gregory er et anerkjent utendørsutstyrsfirma som spesialiserer seg på å produsere toppkvalitets sekker og utstyr for utendørsentusiaster. Med et forpliktelse til innovasjon, funksjonalitet og holdbarhet, har Gregory blitt et pålitelig navn blant fotturister, trekkere og fjellklatrere over hele verden. Uansett om du skal på dagstur, en multidagers tur eller en utfordrende fjelltur, gir Gregorys sekker utmerket komfort, organisasjon og ytelse, slik at du er godt utstyrt for enhver eventyr. Gregory ble etablert i 1977 av Wayne Gregory, en lidenskapelig friluftsmann med visjonen om å skape sekker som ville revolusjonere bransjen. Hans forpliktelse til design og omfattende felttesting resulterte i utviklingen av banebrytende sekketeknologi, noe som ga Gregory en solid omdømme blant utendørsentusiaster.
Gjennom årene har merket forblitt i forkant av innovasjon, og stadig utfordre grensene for sekkedesign og funksjonalitet. Gregory hos Trekkinn har etablert seg som et ledende merke innen utendørsutstyrindustrien. Med sin forpliktelse til innovasjon, funksjonalitet og holdbarhet, dekker Gregorys sekker de mange behovene til utendørsentusiaster, slik at de kan dra ut på uforglemmelige eventyr med tillit og lette.

Gregory tilbyr den beste samlingen av sekker

Gregory tilbyr et bredt utvalg av sekker som dekker ulike utendørsbehov. Hver Gregory-sekk er laget med nøye oppmerksomhet på detaljer, ved hjelp av høykvalitetsmaterialer og avanserte produksjonsteknikker. Fra dagstursekker til ekspedisjonsstørrelsesekker har Gregory-sekker ergonomiske design, justerbare suspensjonssystemer og rikelig med lagringsalternativer. En Gregory-ryggsekk uttrykker den perfekte balansen mellom komfort og funksjonalitet. Med innovative funksjoner som polstrede skulderstropper, justerbare hoftereimer og ventilerte ryggpaneler, sikrer Gregory-ryggsekker optimal vektfordeling og ventilasjon, mens de reduserer tretthet på lange turer.
Spesielt utviklet for fotturentusiaster, tilbyr Gregory-fottursekker eksepsjonell ytelse og pålitelighet på stier. Disse sekkene er utviklet for å gi utmerket belastningsstøtte, vektfordeling og stabilitet, slik at du kan mestre tøffe terreng med tillit. De er utstyrt med spesialiserte funksjoner som kompatibilitet med hydreringsbeholder, festepunkter for fjellstaver og regntrekk. Disse sekkene er ergonomisk designet for å gi optimal passform og komfort, med hensyn til de ulike kroppsformene og proporsjonene. Gregory-fottursekker for menn og kvinner opprettholder merkets forpliktelse til holdbarhet, funksjonalitet og ytelse, noe som sikrer en behagelig og problemfri fotturopplevelse for alle.
Når du tar utfordringene i det utfordrende fjellklatreverdenen, er Gregory-fjellsekker det ultimate valget. Med robuste materialer, forsterket konstruksjon og spesialiserte fjellklatrefunksjoner som isøksløkker og kramperfester, leverer Gregory-fjellsekker pålitelighet og ytelse som kreves for alpeekspedisjoner. For ivrige trekkere som søker holdbarhet og versatilitet, er Gregory-trekkingsekker designet for å tåle utvidete reiser og komfortabelt bære tunge last. Disse sekkene er utstyrt med justerbare suspensjonssystemer, lastestabilisatorer og tilpassbare passformalternativer, slik at du kan tilpasse sekken til dine spesifikke behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk