Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Garmin

Garmin
Om Garmin
Garmin, en pionerglobal merkevare som ble grunnlagt i 1989, har blitt synonymt med innovasjon og ekspertise innen navigasjon og utendørs teknologi. Med en ustoppelig forpliktelse til presisjon, pålitelighet og brukervennlige design, Garmin gir individer muligheten til å utforske, navigere og erobre verden rundt seg. Fra innovative GPS-enheter til avanserte smartklokker, tilbyr Garmin et omfattende utvalg av produkter tilpasset utendørsentusiaster og atleter. Garmins ufravikelige dedikasjon til innovasjon og pålitelighet har forankret sin posisjon som et ledende merkevare innen navigasjon og utendørs teknologi. Med sine klokker, GPS-enheter og smartklokker, gir Garmin individer muligheten til å presse sine grenser, utforske nye horisonter og utnytte sine utendørs eventyr, samtidig som de forblir koblet, informert og inspirert.

Opplev kraften til Garmin hver dag!

Garmin-klokker er den ultimate følgesvennen for treningsentusiaster, atleter og eventyrlystne. Fylt med funksjoner som hjertefrekvensovervåking, GPS-sporing og aktivitetsovervåking, tilbyr disse klokkene sanntidsdata og innsikt for å optimalisere ytelsen. Garmin-klokker gir nøyaktige metrikker, avanserte treningsmoduser og intuitive grensesnitt for å holde deg motivert og på riktig spor mot dine mål. Garmin Instinct er en robust og slitesterk GPS-smartklokke bygget for å tåle de tøffeste utendørsforholdene. Med et robust design, avansert GPS-funksjonalitet og et utvalg av spesifikke utendørsfunksjoner er Instinct tilpasset eventyrere. Den tilbyr avanserte navigasjons-, aktivitets- og helseovervåkingsfunksjoner, noe som gjør den til en pålitelig følgesvenn for fotturer, klatring og multisportaktiviteter.
Garmins GPS-enheter revolusjonerer navigering ved å tilby nøyaktig og pålitelig lokasjonsdata, enten du er på land, til sjøs eller i luften. Med robust satellittmottak og avanserte kartleggingsfunksjoner sikrer Garmin GPS-enheter at du aldri går deg vill. Fra håndholdte enheter for utendørsaktiviteter til integrerte systemer for biler og luftfart tilbyr Garmin GPS-enheter veiviser, tilpassbare ruter og omfattende kartdata for å forbedre utforskningen og sikre sikkerheten. Garmin bærbare GPS-enheter er designet for eventyrere på farten. Kompakte, robuste og fylt med funksjoner tilbyr disse enhetene den perfekte kombinasjonen av bekvemmelighet og pålitelighet. Med topografiske kart, veipunktnavigasjon og geocaching-funksjoner gir disse enhetene entusiaster selvtillit.
Garmin Fenix-serien representerer toppen av ytelse og allsidighet i GPS-smartklokker. Utviklet for utendørsentusiaster og profesjonelle atleter, kombinerer Fenix-klokker robust holdbarhet med avanserte funksjoner. Garmin Forerunner-serien er tilpasset løpere på alle nivåer, og tilbyr avanserte funksjoner for å optimalisere ytelsen og spore fremdriften. Med innebygd GPS, hjertefrekvensovervåking og treningmetrikker gir Forerunner-klokker sanntidsinnsikt for å forbedre løpeeffektiviteten og teknikken.
Garmin smartklokker integrerer problemfritt nyeste teknologi med stilige design, som binder krysset mellom mote og funksjonalitet. Med tilpassbare klokkeskjermer, utskiftbare remmer og lang batterilevetid, Garmin smartklokker tilfredsstiller både stilpreferansene dine og din aktive livsstil, noe som sikrer at du forblir koblet og motivert gjennom hele dagen. Fra GPS-håndholdte enheter til robuste smartklokker, tilbyr merkevaren deg de nødvendige funksjonene som værinformasjon, topografiske kart og kompasser, som gjør at du kan navigere trygt og ta full nytte av Garmins tjenester for utendørsaktiviteter.