Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

CMP

Om CMP
CMP er et internasjonalt merke som er kjent for å produsere høykvalitets sportstøy. Merket ble født i 1971. Det var opprinnelig et lite familiebedrift som startet bare på en liten skala og ble senere et stort merke som er kjent for å tilby premium materiale og avanserte forskningsideer. I begynnelsen produserte merket gensere, men senere ble det ledende innen produksjon av alle typer sportstøy. Nå er fokus og dedikasjon for CMP å oppfylle behovene til hver idrettsutøver, enten han er en amatør eller en høyprofesjonell utøver.
Merket sitt siste engasjement for å tilby innovative produkter er hovedgrunnen til at CMP nådde toppen av suksess. Du kan finne alt du trenger i CMP-butikken på Trekkinn. Så hvis du planlegger en vinterferie og ønsker å nyte den beste og mest komfortable skiopplevelsen, er CMP et perfekt valg. Ikke bare det, men CMP er det beste valget for profesjonelle entusiaster også. CMP tilbyr sportstøy, sko og andre tilbehør til menn, kvinner og til og med barn.

CMP tilbyr produkter av superior kvalitet

Merket tilbyr den bredeste rekken av klær for alle utendørsaktiviteter, fra fotturer til skikjøring. En CMP-jakke er et av de beste outer-plaggene som beskytter deg mot været og gjør at du ser bra ut. Jakkene er sydd med perfeksjon, noe som gjør dem robuste og veldig presentable. Nå går vi videre til den utmerkede utvalget av sko med stor stil. CMP-sko for fotturer er det perfekte valget for sportsfolk på grunn av deres avanserte og kompakte design som umiddelbart gjør dem til de mest ettertraktede. De er tilgjengelige i solide farger, og luftig materiale hjelper til med å tørke svette raskt for å holde deg tørr og komfortabel hele tiden.
I tillegg er merket kjent for å tilby utmerket kvalitetsaccessoirer. CMP-ryggsekk er nødvendig for å møte fjellaktiviteter på grunn av dets avanserte funksjoner. Disse ryggsekkene hjelper deg med å holde alt trygt under eventyret ditt og gjør at reisen din blir mye enklere siden de bærer alle nødvendighetene dine på ett sted på skuldrene dine. Hvis du er bekymret for sikkerheten og ønsker en god hjelm, tilbyr den CMP-hjelmen deg utvilsomt den ultimate beskyttelsen. Denne hjelmen tilbyr full beskyttelse uten å gå på akkord med komfortnivået for å forbedre ytelsen.
Til slutt tilbyr CMP-snøbukser beskyttelse med miljøvennlig og høystrekkfleece-materiale. Gjør deg ekstra koselig ved å parre den med CMP-snøstøvler laget av skinn og vanntett materiale, og faux pelsfôret innvendig gir nok varme i kalde klimaforhold. På denne måten kan du leve din lidenskap uten å bekymre deg for noe.