up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Beal

Allt ( Beal )

Om Beal

Beal ble grunnlagt i 1950 av Pierre og Janine BEAL, og ble største produsent av klatretau i 1986. Virksomheten fremmer skapelse og ytelse gjennom produkter og varer. Beals oppofrelse har ført til utviklingen av en stor portefølje av utstyr og klatretau. Det er et bredt utvalg av pålitelige og høy kvalitet klatretau tilgjengelig på deres butikker. Det viktigste prinsippet til selskapet er å tilby utendørs entusiaster med de mest nyttige ytelses tau og klatre tilbehør. Selvfølgelig kan du ikke glemme sikkerhetsforanstaltninger når du har bestemt deg for å gå for intense utendørs trenings- eller sportsaktiviteter. Med forbedringer i teknologi og produksjonsmetoder, kan de presentere de beste produktene i dag. Det er et stoppested hvor Beal effektivt og effektivt oppfyller klatreres krav i alle områder. Beals klatretau er kjent for sin superior holdbarhet, pålitelighet og avansert teknologi. De er nøye forberedt ved hjelp av avanserte materialer, som inneholder dynamiske og faste kjerner, for å gi maksimal stabilitet samtidig som vekten reduseres. Denne konsentrasjonen om detaljer fører til dannelsen av tau som gir utmerket ytelse, enten du klatrer steile fjellvegger, slår alpine topper eller utforsker inneklatregarder. Med en arv som strekker seg over fire tiår, har Beal sterkt bevist seg selv som en leder i fjellklatring og klatring industrien.
Beals samling av klatretau og utstyr

Beal sikringsutstyr er utviklet for å tilby beskyttelse, kontroll og brukervennlighet under rappelling og sikringsaktiviteter. Beal fokuserer på sikkerhet ved utformingen av sine sikringsutstyr. Beal seler er kjent for sine kreative funksjoner og dedikasjon til velferden til klatrere. Disse selene brukes vanligvis i aktiviteter som fjellklatring, klatring og grotting. De er laget av høykvalitetsmaterialer for å gi lang levetid og styrke, og de har vanligvis fleksible livbelter og beinløkker for en tilpasset passform. Beal klatres utstyr er kjent for å være designet for å imøtekomme behovene og tilfredsstille fjellklatrere, klatrere og andre utendørs entusiaster. Beal taustrekk er viktige komponenter i mange klatring- og redningsmetoder, som gjør at klatrere effektivt håndterer tau og redusere friksjon når de drar opp laster. Beal quickdraws har vanligvis lette og kompakte karabiner med keylock-neser for å unngå å feste seg til utstyret eller tauet. Quickdraws består av to karabiner som er festet sammen med webbing eller en sydd slire. Beals sekker er bygget for å motstå kravene til dine planlagte aktiviteter. Se etter materialer som stabilt nylon eller Cordura, forsterkede sømmer og pålitelige glidelåser. Beals hodelykter kommer vanligvis med flere lysstyrker, noe som gjør at du kan endre lysintensiteten etter behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk