up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Mammut

Kvinne Klær

Kvinne Klær

Herreklær

Herreklær

Herresko

Herresko

Ryggsekker og kofferter

Ryggsekker og kofferter

Soveposer

Soveposer

Klatreutstyr

Klatreutstyr

Avdelinger

Beskyttelse

Dameklær

Damesko

Elektronikk

Gjenoppretting og Stell

Herreklær

Herresko

Hydrering

Klatreutstyr

Sekker og Kofferter

Soveposer

Turutstyr

Allt( Mammut )

Mammut

Mammut er et velkjent sveitsisk merke som produserer toppkvalitets fjellutstyr. Kaspar Tanner grunnla det i 1862. Selskapets hovedkontor er i Seon, Sveits. Det er nå et ledende multinasjonalt merke som produserer friluftsutstyr for klatring, fotturer, fotturer og andre fjellklatringaktiviteter, og det har utvilsomt det beste utendørsutstyret for å forfølge tidløse eventyr. Mammut designer unike og beste stiler for naturelskere for å mestre ytelsen deres fra kontinuerlig praksis. Den mottar også sertifikater for å innovere og kombinere forskjellige avanserte teknikker for å opprettholde merkevarens førsteklasses kvalitet. Alle produktene fikk bærekraftssertifikater etter å ha blitt testet av felteksperter.
Enten ditt neste eventyr handler om, har Mammut dekket deg med sin enorme fjellutstyrsserie. Merket har det beste turområdet for alle som vil at deres neste eventyr skal være morsommere og mer behagelig. Den utmerkede tursamlingen er bare et søk unna å få frem det beste utstyret for deg. Du kan handle Mammuts overlegne turutstyr på Trekkinn siden merket er populært for å tilby utmerkede produkter med et snev av innovasjon.

Mammut har det beste utvalget av turklær, sko og tilbehør

Klærserien Mammut tilbyr en unik opplevelse for alle fjellentusiaster. Dens innovative og klassiske sportsantrekk er kjent over hele verden for å opprettholde sin overlegne kvalitet gjennom alle disse årene. Merket er miljøvennlig ved å produsere resirkulerbare materialer som hjelper miljøet. En Mammut-jakke er det perfekte valget for trekkere, noe som bidrar til å holde atleten komfortabel uten ekstra belastning på lommene. Mammut-jakker er så langt de beste på grunn av å gi eksepsjonell varme i selv fallende frysetemperaturer.

Mammut-skoene er absolutt toppvalget for entusiaster. Mammut-støvler er den perfekte allrounderen for alle slags fjellaktiviteter. Disse støvlene er stive fra yttersålen for å gi nok støtte, mens den indre dempingen gir den nødvendige komforten til føttene. I tillegg er tå- og hældelen av støvelen hard som en stein for å gi den stivheten man trenger mens man går på stien. Dermed er Mammut tursko helt sikkert det ultimate alternativet for enhver fjellklatringsatlet.
Enten du er nybegynner eller profesjonell innen klatring, er en Mammut-sele den øverste nødvendigheten for enhver klatrer. Selen er designet for å forhindre fall under aktiviteten og den fordeler personens vekt. Mammut-ryggsekken er også utmerket for å gjøre fotturer enklere, da den hjelper å frakte mange personlige eiendeler enkelt på grunn av det lette og superkvalitetsmaterialet. Den er flott for alle værforhold, for eksempel regnværsdager med sin vanntette teknologi.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk