up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Karpos

Karpos

Allt ( Karpos )

Om Karpos

Karpos er et merke som er synonymt med utendørs eventyr og ytelse. Grunnlagt i 2007 har dette italienske selskapet raskt blitt et husstandsnavn blant utendørsentusiaster verden over. Karposs urokkelige dedikasjon til å skape høykvalitets, funksjonelle og stilfulle klær har gjort det til et pålitelig valg for de som søker å utforske det store ute med tillit. Oppdag det beste kvalitetskolleksjonen Karpos online på Trekkinn. Hos Trekkinn er det største utvalget av Karpos turutstyr tilgjengelig for eventyrlystne.
Med et engasjement for innovasjon og en lidenskap for utendørs eventyr har Karpos etablert seg som et ledende merke innen verden av utendørsklær. Fra klatrenter som skaler nye høyder til familier som går på naturen fylt helger, tilbyr Karpos klær som hjelper alle å omfavne det store ute behagelig og stilfullt.

Karpos er der lidenskap møter ytelse

Når det gjelder klatring, er sikkerhet og komfort viktig. Karpos klatreklær er spesielt designet for å møte de unike kravene til klatrere. Med slitesterke materialer og ergonomiske design sørger Karpos for at klatrere kan fokusere på å erobre de mest utfordrende rutene mens de er komfortable og beskyttet. For den moderne eventyreren tilbyr Karpos Herreklær et bredt utvalg av alternativer, fra slitesterk utendørsutstyr til casual daglige plagg. Hver del reflekterer merkets forpliktelse til kvalitet og stil, slik at menn kan glatte overgangen fra stier til gatene. Karpos Dames Klær uttrykker både moter og funksjonalitet, tilpasset behovene til aktive kvinner. Uansett om det er fotturer, skikjøring eller bare nyte det store ute, tilbyr Karpos et mangfoldig utvalg av klær designet for å gi kvinner muligheten til å omfavne elementene stilfullt. Instill en kjærlighet for det store ute hos neste generasjon med Karpos Barneklær. Laget med samme oppmerksomhet på detaljer som voksenlinjen, er disse plaggene designet for å holde barna komfortable og beskyttet under deres eventyr. Karpos sørger for at barna kan utforske naturen med samme entusiasme som foreldrene deres.
Karpos Utendørs Klær er laget for eventyrere som lengter etter utforskning. Fra tekniske jakker til fukttransporterende baselag, tilbyr Karpos et omfattende utvalg av utendørsutstyr som utstyrer entusiaster for et bredt spekter av aktiviteter, enten det er fotturer, camping eller bare å nyte skjønnheten i naturen. Karpos Fleece Jacket har blitt en støtte i merkets linje. Kjent for sin varme, pusteevne og allsidighet er denne fleecejakken perfekt for å legge lag i kalde forhold eller å bære som en selvstendig del under mildere vær. Med tankefull design og slitesterk konstruksjon er dette en favoritt blant utendørsentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk