up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Merrell

kvinnes vandring

kvinnes vandring

menns fotturer

menns fotturer

barn

barn

manns løype

manns løype

løype for kvinner

løype for kvinner

Vanlige sko

Vanlige sko

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Merrell )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Merrell

Merrell er en ledende produsent av førsteklasses sko. Merket startet for over tre tiår siden, i 1981. Det er et amerikansk merke, og hovedkvarteret er i Rockford, Michigan, i USA. Clark Matis, Randy Merrell og John Schweizer er selskapets grunnleggere. Det hele startet da Randy Merrell startet sin lille bedrift ved å designe og håndlage høykvalitets fjellstøvler. Han laget disse superkomfortable, slitesterke og klassiske skoene for en liten gruppe friluftsinteresserte. Men på grunn av deres høye kvalitet og allsidighet, regnes disse støvlene som noen av de beste fjellstøvlene som noensinne er laget.
Gjennom alle disse årene, fra de første skoene til de nyeste skoene som er laget med avanserte funksjoner og innovasjoner, har merket alltid lyktes i å øke sin omdømme dag for dag.
Merrell er nå et ledende sportsko-merke som fjerner alle barrierer og hjelper oss å nyte naturen i sin helhet ved å tilby avanserte teknologier for å gjøre vår utendørs opplevelse mye mer tilgjengelig og morsom. Merrell tror at fottur og stier er for alle som ønsker å dele en stor utendørs opplevelse for å føle den eksisterende kraften ved å være ute.
Én av Merrells merkbare funksjoner er deres forpliktelse til bærekraft. De bruker miljøvennlige materialer i skoene sine, som for eksempel resirkulerte materialer og bærekraftig skinn. De samarbeider også med organisasjoner for å beskytte og bevare naturressurser og utendørsområder.

Merrell har den beste utendørscollectionen av sko

Merrell sko for menn og kvinner er spesielt designet og testet omfattende for å tilby best ytelse. Disse skoene er skapt med omtanke for å gi ultimat komfort og holdbarhet for å gå på forskjellige terreng enkelt. Merrell-støvler er funksjonelle og stilige for alle, enten for en spasertur gjennom byen eller for profesjonelle fjellvandringsentusiaster for å bestige fjellens høyeste topp. Merket fusjonerte alt, som stil, komfort, holdbarhet og funksjonalitet, for å hjelpe folk å være mer selvsikre og assertive mens de utforsker den ytre verden.
Det tilbyr også et stort utvalg for både menn og kvinner. De tilbyr utmerket fleksibilitet hvis du vil gå på fjelltur eller liker å utforske byen.
Merket tilbyr Merrell fjellstøvler som er veldig lette og mest egnet for fjellvandring. Planlegg neste eventyr med disse fjellstøvlene, tilgjengelig for hver sesong, for å hjelpe deg med å tåle hindringene og holde deg i gang mye raskere for å nyte naturen. I tillegg tilbyr et utmerket utvalg Merrell sandaler som er designet for utendørsaktiviteter. Disse sporty sandalene gir eksepsjonell buestøtte, noe som gjør dem til det perfekte og mest komfortable valget for fjellvandring og andre utendørs stier. Du kan finne sandaler som passer best for din personlighet og stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk