up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

herresko

herresko

kvinners fottøy

kvinners fottøy

barnesko

barnesko

Avdelinger

Barnesko

Damesko

Herresko

Allt( Lowa )

Lowa

Lowa er et anerkjent tysk fottøymerke som har vært forpliktet til å produsere høykvalitets fottøy for friluftsentusiaster siden starten. Med en rik arv som dateres tilbake til 1923, har selskapet etablert seg som en ledende produsent av støvler og sko designet for fotturer, fjellklatring, fotturer og andre utendørsaktiviteter. Med fokus på innovasjon, holdbarhet og komfort, har Lowa blitt et pålitelig navn blant eventyrere over hele verden. Med en forpliktelse til fortreffelighet og en lidenskap for utendørseventyr, fortsetter Lowa å flytte grensene for fottøyinnovasjon. Enten du er en erfaren fjellklatrer, en helgevandrer eller en profesjonell som trenger pålitelig utstyr, tilbyr Lowa et omfattende utvalg av støvler og sko som gir uovertruffen kvalitet, ytelse og komfort for alle dine friluftsaktiviteter.

Lage eksepsjonelt fottøy for friluftsentusiaster

Lowa-støvler er selve symbolet på håndverk og funksjonalitet. Laget med presisjon og oppmerksomhet på detaljer, er disse støvlene konstruert for å tåle de tøffeste forholdene.Enten du legger ut på en utfordrende tur eller navigerer i ulendt terreng, tilbyr Lowa-støvler eksepsjonell støtte, stabilitet og trekkraft. Lowa tursko er spesielt designet for friluftsentusiaster som søker komfort og ytelse på stiene. Med funksjoner som vanntetting, pusteevne og støtdemping, sørger Lowa tursko at føttene dine holder seg tørre, komfortable og godt beskyttet gjennom hele fotturen.
Lowa forstår at kvinner krever fottøy som passer deres unike behov og preferanser. Lowa damestøvler kombinerer stil og funksjonalitet for å levere eksepsjonell ytelse. Enten det er fotturer, backpacking eller uformelle utendørsaktiviteter, tilbyr Lowa damestøvler en perfekt blanding av komfort, støtte og holdbarhet. Lowa menns støvler er laget for å møte kravene til aktive menn som søker overlegent fottøy for utendørsaktiviteter. Disse støvlene er designet for å tåle tøffe forhold, og gir optimal beskyttelse og ytelse.Den avanserte demping, robuste yttersåler og pustende materialer, Lowa menns støvler gir utmerket stabilitet og komfort, slik at du enkelt kan takle utfordrende terreng.
Lowa-sko henvender seg til personer som ønsker allsidig og pålitelig fottøy for hverdagsaktiviteter eller lette utendørseventyr. Ved å kombinere funksjonalitet og stil, tilbyr Lowa-sko komfort og slitestyrke i en lett pakke. Lowa tursko er ideelle for de som foretrekker et lettere fottøyalternativ uten å gå på akkord med ytelsen. Disse skoene er designet for å tilby utmerket trekkraft, fleksibilitet og pusteevne, noe som gjør dem egnet for dagsturer og kortere utendørsutflukter. Med sin lave profildesign og komfortfokuserte funksjoner gir Lowa tursko smidighet og støtte for føttene dine på stiene.
Lowa taktiske støvler er konstruert for å tilby eksepsjonell holdbarhet, beskyttelse og støtte, noe som gjør dem egnet for intense operasjoner og utfordrende miljøer. Lowa taktiske støvler har spesialiserte funksjoner som forsterkede tåhetter, vanntetting og sklisikre yttersåler, noe som sikrer pålitelig ytelse i de mest krevende situasjoner.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk