up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Ternua

Herreklær

Herreklær

Kvinne Klær

Kvinne Klær

jakker

jakker

Fleeces

Fleeces

bukser for menn

bukser for menn

Tilbehør

Tilbehør

Avdelinger

Barneklær

Dameklær

Herreklær

Hydrering

Klatreutstyr

Sekker og Kofferter

Soveposer

Turutstyr

Undertøy

Allt( Ternua )

Ternua

Ternua er en pionerinnen innen friluftslivsmote som kombinerer ånden av eventyr med et sterkt engasjement for bærekraft. Grunnlagt i 1994 i Baskerlandet i Spania, kom selskapet ut av lidenskapen til en gruppe fjellklatrere og naturentusiaster som søkte å skape høyytelsesklær som respekterer miljøet. Ternuas kjernefilosofi handler om at eksplorering og miljøbevissthet kan eksistere harmonisk, og lede veien til et lysende fremtid for friluftsutøvere og planeten vår like. Drevet av et dyprota tilknytning til naturen, tar Ternua en helhetlig tilnærming til bærekraft gjennom hele sin forsyningskjede. Merkenavnet selv, 'Ternua', betyr 'land' på baskisk språk, og reflekterer merkets forbindelse og forpliktelse til jorden.
Fra å kildesøke miljøvennlige materialer til å fremme faire arbeidspraksiser, streber Ternua kontinuerlig for å redusere sin økologiske fotavtrykk og bidra positivt til samfunnene den tjener. Ternua står som et fyrtårn for bærekraftig innovasjon innenfor friluftslivsmoteindustrien. Ved å kombinere toppytelsen med en urokkelig forpliktelse til miljøvern, gir merket eventyrere muligheten til å utforske verden på en ansvarlig måte, og etterlate en positiv innvirkning på planeten for generasjoner fremover.

Ternua maktiggjør eksploratører gjennom friluftslivsmote

Ternuas kleskolleksjon er et vitnesbyrd om sin dedikasjon til både ytelse og bærekraft. Ved å bruke innovative og ansvarlige kilder, sikrer Ternua at eventyrere kan stole på sitt utstyr uten å kompromisse med planetens velferd. Ternuas klesdesigneksempler veve sammen funksjonalitet med moderne estetikk, og passer for friluftsutøvere på alle nivåer. Fra tekniske turbukser til isolerte jakker og fukttransporterende topps, er hvert stykke designet for å tilby komfort og holdbarhet for kvinner som går på ulike friluftsutflukter. Med fokus på passform og funksjonalitet, gjør Ternuas klær for kvinner det mulig å bevege seg fritt samtidig som de gir beskyttelse mot elementer. Ternuas herrekolleksjon tar imot ånden av eventyr med et sortiment av allsidige og ytelsesdrevne plagg. Enten det er fjellklatring, fotturer eller bare å nyte den store utendørs, kombinerer Ternuas klær for menn avansert teknologi med bærekraftige materialer. Fra tøffe friluftsplagg til fukttransporterende basislag, dekker Ternua behovene til mannlige eventyrere som søker høykvalitetsutstyr.
Ternuas jakker er et varemerke for deres dedikasjon til å kombinere innovasjon og miljøvennlighet. Konstruert med avanserte materialer som resirkulert polyester og ansvarlig kildet ned, tilbyr Ternuas jakker suveren varme, pusteevne og værbeskyttelse. Disse tekniske plaggene er designet for å tåle harde forhold, noe som gjør dem til ideelle følgesvenner for enhver friluftsferd. Ternuas fleeceprodukter er et vitnesbyrd om merkets forpliktelse til bærekraftig isolasjon. Laget av resirkulerte materialer, gir Ternuas fleecejakker og mellomlag enestående varme og komfort, samtidig som de minimerer deres miljømessige påvirkning. Merkets fleecekolleksjon er et uttrykk for deres dedikasjon til innovasjon og ansvarlighet i å skape høyytelsesfriluftsutstyr.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk