Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Buff ®

Buff ®
Om Buff ®
Buff er et kjent merke som har revolusjonert verden av hodeplagg, og tilbyr innovative og allsidige løsninger for friluftsentusiaster, idrettsutøvere og eventyrere. Med en rik historie som strekker seg over flere tiår, har Buff blitt synonymt med ytelse, beskyttelse og stil. Fra sine ikoniske multifunksjonelle hodeplagg til en rekke spesialiserte produkter, fortsetter Buff å sette standarden i bransjen. Buff ble grunnlagt i 1992 av en ivrig motorsyklist og tekstilingeniør fra Spania. Merket ble født ut av å skape et allsidig og komfortabelt hodeplagg som kunne tilpasse seg ulike utendørsaktiviteter.
Buff har befestet sin posisjon som ledende innen ytelseshodeplaggindustrien gjennom sin forpliktelse til innovasjon, kvalitet og funksjonalitet. Den har et mangfoldig utvalg av produkter, inkludert Buff nakkevarmer, Buff hodeplagg, Buff pannebånd, Buff tubular og Buff baseballcaps . Merket fortsetter å inspirere og utstyre eventyrere over hele verden, slik at de fullt ut kan omfavne sine friluftsaktiviteter mens de holder seg beskyttet og komfortabel.

Buff banebrytende ytelseshodeplagg for alle eventyr

Buff-halsvarmeren er et must-ha-tilbehør for de som søker beskyttelse mot elementene. Laget av materialer av høy kvalitet, gir dette rørformede plagget varme og isolasjon for nakken og ansiktet, noe som gjør det ideelt for kalde værforhold. Den sømløse designen sikrer maksimal komfort, mens dens fukttransporterende egenskaper holder huden tørr under intense fysiske aktiviteter. Buff-hodeplaggene , merkets flaggskipprodukt, har blitt et ikon i utendørsmiljøet. Dette allsidige stoffrøret kan brukes på mange måter, for eksempel en nakkegamasje, pannebånd, balaclava eller til og med et armbånd. Laget av et pustende og hurtigtørkende materiale, håndterer Buff-hodeplaggene effektivt fuktighet, og holder deg kjølig i varmen og varm i kulden.
Buff pannebåndet tilbyr en lett og stilig løsning for å holde håret på plass og svette i sjakk under fysiske aktiviteter. Enten du løper, sykler eller trener yoga, hjelper pannebåndets fukttransporterende egenskaper til å holde pannen tørr og synet klart.Med sitt brede utvalg av design og farger, gir Buff-hodebåndet et snev av personlighet til ditt sporty ensemble samtidig som det leverer funksjonell ytelse. Buff tubular er et allsidig tilbehør som tilpasser seg dine behov. Med sine uendelige muligheter for bruk, fungerer den som nakkegamasjer, lue, pannebånd, ansiktsmaske og mer. Buff-røret er laget av tekniske stoffer og tilbyr UV-beskyttelse, fuktighetskontroll og pusteevne, noe som gjør det egnet for ulike utendørsaktiviteter.
Buff baseballcapsen kombinerer den klassiske stilen til en caps med Buffs forpliktelse til ytelse. Designet for friluftsentusiaster, har denne hetten et fukttransporterende svettebånd, et pustende meshpanel og en justerbar stropp for en personlig passform. Enten du er ute og løper eller nyter en spasertur, beskytter Buff baseballcaps øynene dine mot solen samtidig som du holder deg kjølig og komfortabel.