up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Sennheiser Hovedtelefoner HD 400S

plus
Sennheiser

Sennheiser Hovedtelefoner HD 400S

Produktbeskrivelse Sennheiser Hovedtelefoner HD 400S

HD 400S.

Sennheiser Micro Hovedtelefoner Hd 400S Sort.Kigger du efter Sennheiser Hovedtelefoner HD 400S, eller andre ekstrem sport varer, der kommer fra Sennheiser, kig i Elektronik afdelingen og Hovedtelefoner kataloget. Udover de gode priser hos xtremeinn butikken, din online ekstrem sport butik. Kan du også være med i det kæmpe sports fællesskab, hvor du kan læse eller dele dine egne anmeldelser af sport, træning, og fitness!

Funktioner Sennheiser Hovedtelefoner HD 400S

Farve
Sort
Produkttype
Høretelefoner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Meget tilfreds med købet

-

Der er et par negative anmeldelser, der flyder omkring, så lad mig sende en positiv .... bestilte hovedtelefoner, og de kom som beskrevet og til tiden. Meget glad. Min søn var meget nervøs, da han så nogle af anmeldelserne. Alt jeg kan sige er, at dette ikke var vores erfaring, og jeg ville bestemt købe fra dette firma igen.

Evaluering

-

Som beskrevet en stor omkostnings-fordel hovedtelefon. Jeg havde et problem med levering, fordi postkontoret tog lang tid, men endelig ankom. Super tilfreds anbefaling.

Enkelt design

-

Vores datter elskede disse og bruger dem hele tiden.

Sennheiser hd 400'erne

-

Produktet ankom på det estimerede tidspunkt .. Var lidt nervøs, da se pakken kom bare uden bobleindpakning, men det overlevede med kun 1,2 mindre tand på produktboksen ... Hovedtelefonen fungerer fint og jeg er tilfreds med købet, det er en pålidelig sælger ... Kan ikke sige meget til revisionen af hovedtelefonernes kvalitet, det er en god hovedtelefon, jeg er overrasket over den kompakte størrelse, når det sammenlignes med det spilhovedtelefon, jeg ejede og erstattede for dette .. Og mikrofonen og mediekontrollen på kablet er jeg overrasket over, at det er så tæt på ørekoppen, at jeg ikke kan bringe den tættere på min mund .. Desuden er det behageligt at have på og lyden er temmelig god

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up