up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Sennheiser Hovedtelefoner PC 8 Chat USB

plus
Sennheiser

Sennheiser Hovedtelefoner PC 8 Chat USB

Produktbeskrivelse Sennheiser Hovedtelefoner PC 8 Chat USB

Sennheiser Sound 504197.

Mere værdi for pengene:

Fremragende holdbarhed og lydkvalitet til en økonomisk pris.

Aktiv støjafbrydelse:

Takket være din mikrofon med aktivt støjreduktionssystem, vil din stemme blive hørt klart uden at skulle råbe.

USB plug og.Er du vild med Sennheiser Hovedtelefoner PC 8 Chat USB? Kig i vores ekstrem sport afdeling og opdag et kæmpe udvalg af Elektronik, og masser af tilbehør, der kan hjælpe dig i gang med dine hobbies. Vi sælger kun nye ekstrem sport produkter, altid i perfekt stand. Kig ikke mere, vores udvalg af Elektronik, findes i mange farver og modeller.

Funktioner Sennheiser Hovedtelefoner PC 8 Chat USB

Farve
Sort
Produkttype
Høretelefoner

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Overensstemmende og superartikel

-

Super pålideligt usb-headset let at bruge og god lyd

Behageligt slid og let brug.

-

Sennheiser PC 8 Chat USB-hovedtelefoner er lette, behagelige at bære og nemme at bruge (bare tilslut!). Kablet er langt nok til at give tilstrækkelig bevægelse og lydkvaliteten er god! Meget god værdi for pengene.

Sennheiser pc8

-

iterm receved sikkert, og de pakker meget pænt, ganske sent til at modtage det, det er ok med denne koronasituation, om produktets lette og klare optagelse, ikke fuldt cofortble, men kan gøre jobbet, og det er et godt produkt.

God kvalitet, god lyd

-

Lydkvaliteten (mikrofon og øretelefoner) er god til brug med Zoom, Teams, Skype osv. De er meget behagelige, hvis du skal bære dem i lange perioder. Jeg købte et par til hjemmekontor, nu har jeg købt et par til brug på kontoret (de er meget mere behagelige end dem, der leveres af firmaet). Kommer inden for en rimelig tid og er meget godt pakket.

Den ankom sikkert

-

Det var min første gang at bruge det, men produktet og servicen var god. Jeg vil gerne fortsætte med at bruge det med tillid.

Alt ok!

-

Varer modtaget til tiden var ok, ingen grund til klage.

Jeg har modtaget varen

-

Bare bestil det og tage kun 13 dage til Thailand varen er i god stand overhovedet ikke noget problem = w = b

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up