Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

100percent

Noin 100percent
100percent on johtava merkki, joka on tehnyt nimensä erämaailman ja ulkoiluvaatteiden kentälle. 1980-luvun alussa perustettu 100percent on aina ollut laadun, innovaation ja jatkuvan täydellisyyden tavoittelun synonyymi. Vuosien mittaan merkki on laajentanut tarjontaansa palvelemaan erilaisia adrenaliininhimoisia, alkaen vuorikiipeilijöistä moottoriurheilijoihin ja ulkoilijoihin. Tarkasti työstettyjen 100percent-tievarusteiden avulla ajajat saavat täydellisen tasapainon kevyen rakenteen ja erinomaisen suojan haastaville tieolosuhteille. 100percent yhdistää tyylin ja toiminnallisuuden, tarjoten luotettavaa suojausta ilman kompromisseja mukavuuden suhteen.
100percent on vuosien mittaan työntänyt rajoja innovatiivisissa ulkoiluvaatteissa, tehden siitä luotettavan nimen äärimmäisen urheilun maailmassa. Perinteensä kautta laadusta ja tuotevalikoimansa tarjoamaan urheilijoille ja seikkailijoille erikoistarpeet, 100percent jatkaa edelleen määrittelemään, mitä se tarkoittaa olla 100% sitoutunut omaan intohimoonsa. Olipa sinulla suunnitelmissa lähteä rannalle tai valloittaa huippu, 100percent tarjoaa täydellisen suojan heijastumista ja haitallisia UV-säteitä vastaan.

100percent Paljastaa laadun ja menestyksen perinnön

Vuoripyöräilijöille 100percent tarjoaa kunnioitettavan valikoiman MTB-kypäriä, joissa yhdistyvät tyyli, turvallisuus ja toiminnallisuus. 100percent- MTB-kypärät on suunniteltu kestämään maastoseikkailujen rasitukset pitäen sinut viileänä ja itsevarmana reiteillä. Tiepyöräilijöille, jotka etsivät täydellistä aerodynamiikkaa ja turvallisuutta, 100percent-tiekypärät tarjoavat ratkaisun. Nämä kypärät on suunniteltu nopeaan ajamiseen, tarjoten tyylikkään muotoilun ja kehittyneet ilmanvaihtojärjestelmät, jotka pitävät sinut mukavana pitkilläkin ajomatkoilla.
Epätavallisten globaalien haasteiden edessä 100percent tarttui haasteeseen ja esitteli suojamaskien linjan. Olipa sinulla suunnitelmissa lähteä reiteille tai käydä kaupungilla, 100percent-maskit tarjoavat rauhan ja tyylin yhdessä paketissa. 100percent-lasivalikoima sisältää erilaisia suorituskykyisiä laseja, jotka on suunniteltu urheilijoiden ja ulkoilijoiden tarpeisiin. Kirkkaista linssistä hämärään säähän, 100percent-lasit ovat välttämättömiä seikkailuihin.
Nosta tyylisi seuraavalle tasolle ja suojaa silmäsi 100percent-aurinkolasilla. Niiden laadun ja suorituskyvyn kanssa samassa tahdissa suunnitellut 100percent-aurinkolasit tarjoavat erinomaisen selkeyden ja kestävyyden. Uppoudu äärimmäisen urheilun maailmaan luottavaisena, 100percent-lasilaseilla varustettuna. Nämä lasit on suunniteltu pysymään paikoillaan riippumatta maastosta, varmistaen, että voit keskittyä ajoon ilman häiriöitä.