Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

100percent

Om 100percent
100percent er en banebrytende merkevare som har skrevet seg inn i ekstreme idretter og friluftsliv. Grunnlagt tidlig på 1980-tallet av entusiastisk motocrossentusiast Drew Lien, har 100percent alltid vært synonymt med kvalitet, innovasjon og en ustoppelig jakt på perfeksjon. I løpet av årene har merket utvidet sine tilbud for å imøtekomme en mangfoldig rekke med adrenalinjunkies, fra syklister til motocrossryttere og friluftsentusiaster. Laget med presisjon tilbyr 100percent veigear ryttere det perfekte balansen mellom lett konstruksjon og superior beskyttelse for de ustoppelige veiutfordringene. 100percent kombinerer stil og funksjon, og tilbyr pålitelig beskyttelse uten å gå på akkord med komfort. 100percent har brukt tiår med å presse grensene for innovasjon innen friluftslivsutstyr, noe som gjør dem til et pålitelig navn i det ekstreme sportssamfunnet. Med et arv dypet i eksepsjonelt håndverk og et produktsortiment som er tilpasset de unike behovene til atleter og eventyrere, fortsetter 100percent å redefinere hva det vil si å være 100% dedikert til sin lidenskap. Uansett om du skal treffe stranden eller erobre et fjell, gir 100percent den ultimate beskyttelsen mot skarpt lys og skadelig UV-stråling.
100percent Unveiling a Legacy of Excellence

For entusiaster av fjellsykling tilbyr 100percent en utmerket linje med MTB-hjelmer som smidig kombinerer stil, sikkerhet og funksjonalitet. 100percent MTB-hjelmer er designet for å tåle de rådende utfordringene av off-road eventyr mens du holder deg kjølig og trygg på stiene. Veisyklistene som søker det ultimate innen aerodynamikk og sikkerhet, trenger ikke å se lengre enn 100percent veihjelmer. Disse hjelmene er konstruert for fart, med et stilig design og avanserte ventilasjonssystemer for å holde deg komfortabel selv under lange turer. I lys av uvanlige globale utfordringer steg 100percent til plate med en linje med beskyttelsesmasker. Uansett om du skal treffe stiene eller gjøre ærender i byen, gir 100percent masker fred i sinnet og stil i ett pakke. 100percents kolleksjon av briller inkluderer et utvalg av høyytelsesbriller tilpasset behovene til atleter og friluftsentusiaster. Fra klare linser for lite lysforhold til fargede alternativer for solfylte dager, er 100percent briller et must for enhver eventyr. Forbedre stilen og beskytt øynene dine med 100percent solbriller. Designet med samme dedikasjon til kvalitet og ytelse som deres andre produkter, tilbyr 100percent solbriller utmerket klarhet og holdbarhet. Dykk inn i verden av ekstreme idretter med selvtillit med 100percent goggles. Disse goggles er konstruert for å holde seg på plass uansett terreng, slik at du kan fokusere på turen uten forstyrrelser.