up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Fizik

SKO VÄG

SKO VÄG

SKOR MTB

SKOR MTB

SKOR TRIATHLON

SKOR TRIATHLON

Kategorier

Bärkassar

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Komponenter

Allt( Fizik )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Fizik

Fizik är ett välkänt varumärke inom cykelbranschen som specialiserat sig på att skapa högkvalitativa cykelskor och sadlar. Med ett starkt engagemang för innovation, prestanda och komfort har Fizik blivit ett pålitligt namn bland både professionella cyklister och entusiaster. Oavsett om det är landsvägscykling, mountainbike eller gruscykling, erbjuder Fizik ett brett utbud av produkter som tillgodoser de olika behoven hos cyklister. Fizik grundades 1996 i Italien, med en vision att utveckla cykelprodukter som kombinerar banbrytande teknologi, ergonomisk design och överlägsen prestanda. Varumärket fick snabbt ett erkännande för sitt engagemang för hantverk och sin obevekliga strävan efter perfektion.
Fiziks team av ingenjörer och designers arbetar nära professionella idrottare för att skapa produkter som ger optimal prestanda samtidigt som förarens komfort i åtanke. Fizik är ett ledande varumärke inom cykelbranschen, känt för sitt engagemang för innovation, prestanda och komfort. Oavsett om du letar efter cykelskor eller sadlar, erbjuder Fizik ett brett utbud av produkter designade för att förbättra din ridupplevelse, oavsett vilken disciplin du föredrar.Fizik fortsätter att tänja på gränserna för cykelutrustning, vilket gör att ryttare kan uppnå sin fulla potential på väg, stigar eller grusvägar.

Fizik innovativa cykelutrustning för prestanda och komfort

Fizik erbjuder ett omfattande utbud av cykelskor som passar olika discipliner och ridstilar. Fizik-skor är designade för att ge en balans mellan kraftöverföring, hållbarhet och komfort, vilket säkerställer att ryttare kan prestera på sitt bästa. Oavsett om du är landsvägscyklist, mountainbikecyklist eller grusäventyrare har Fizik en sko för dig. Fizik cykelskor är konstruerade med precision och uppmärksamhet på detaljer. Fiziks landsvägscykelskor är kända för sin lätta konstruktion, styvhet och aerodynamiska design, vilket gör att förare kan maximera sin hastighet och kraft på vägen. För terrängentusiaster ger Fizik mountainbikeskor överlägsen dragkraft, hållbarhet och skydd för att ta sig an utmanande terräng.
Fiziks skor för terrängcykling är speciellt designade för kraven på terrängcykling. De har robusta yttersulor med slitbanemönster för att säkerställa maximalt grepp på olika ytor.Fizik MTB-skor kombinerar prestanda, komfort och stil för att möta behoven hos även de mest krävande mountainbikecyklisterna. Fizik vägskor är konstruerade för att optimera kraftöverföring och effektivitet. Märkets landsvägscykelskor är ett populärt val bland professionella ryttare för deras prestationsorienterade egenskaper och eleganta estetik.
Fizik grusskor är designade för den växande disciplinen grusridning, som kombinerar inslag av väg- och terrängcykling. Fizik grusskor har robusta sulor för bättre grepp i ojämn terräng, samt bekväma ovandelar som ger stöd hela dagen under långa turer. Fizik-sadlar är tillverkade med noggrann uppmärksamhet på detaljer och ergonomisk forskning för att säkerställa optimal komfort och stöd för ryttare. Fizik-sadlar är kända för sin innovativa design, lätta konstruktion och premiummaterial, vilket gör dem till ett toppval för cyklister som söker prestanda.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga