up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Fizik

SKO VEIEN

SKO VEIEN

SKO MTB

SKO MTB

SKO TRIATHLON

SKO TRIATHLON

Avdelinger

Bagger

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Sykkeldeler

Allt( Fizik )

Nyeste

Se alle produkter flecha

Bestselgere

Se alle produkter flecha

Fizik

Fizik er et kjent merke i sykkelindustrien som spesialiserer seg på å lage sykkelsko og -saler av høy kvalitet. Med et sterkt engasjement for innovasjon, ytelse og komfort, har Fizik blitt et pålitelig navn blant både profesjonelle syklister og entusiaster. Enten det er landeveissykling, terrengsykling eller gruskjøring, tilbyr Fizik et bredt spekter av produkter som imøtekommer de ulike behovene til syklister. Fizik ble grunnlagt i 1996 i Italia, med en visjon om å utvikle sykkelprodukter som kombinerer banebrytende teknologi, ergonomisk design og overlegen ytelse. Merket fikk raskt anerkjennelse for sitt engasjement for håndverk og sin nådeløse jakt på perfeksjon.
Fizik sitt team av ingeniører og designere jobber tett med profesjonelle idrettsutøvere for å skape produkter som gir optimal ytelse samtidig som rytterens komfort er i tankene. Fizik er et ledende merke i sykkelindustrien, kjent for sitt engasjement for innovasjon, ytelse og komfort. Enten du leter etter sykkelsko eller saler, tilbyr Fizik et bredt spekter av produkter designet for å forbedre kjøreopplevelsen din, uavhengig av din foretrukne disiplin.Fizik fortsetter å flytte grensene for sykkelutstyr, og gjør det mulig for ryttere å oppnå sitt fulle potensial på veien, stier eller grusstier.

Fizik innovative sykkelutstyr for ytelse og komfort

Fizik tilbyr et omfattende utvalg av sykkelsko som passer til ulike disipliner og kjørestiler. Fizik-sko er designet for å gi en balanse mellom kraftoverføring, holdbarhet og komfort, og sikrer at ryttere kan yte sitt beste. Enten du er landeveissyklist, terrengsyklist eller gruseventyrer, har Fizik en sko for deg. Fizik sykkelsko er konstruert med presisjon og oppmerksomhet på detaljer. Fiziks landeveissykkelsko er kjent for sin lette konstruksjon, stivhet og aerodynamiske design, som lar syklistene maksimere hastigheten og kraften på veien. For terrengentusiaster gir Fizik terrengsykkelsko overlegen trekkraft, holdbarhet og beskyttelse for å takle utfordrende terreng.
Fizik sine terrengsykkelsko er spesielt designet for kravene til terrengkjøring. De har robuste yttersåler med slitebanemønster for å sikre maksimalt grep på ulike overflater.Fizik MTB-sko kombinerer ytelse, komfort og stil for å møte behovene til selv de mest krevende terrengsyklister. Fizik landeveissko er konstruert for å optimalisere kraftoverføring og effektivitet. Merkets landeveissykkelsko er et populært valg blant profesjonelle ryttere på grunn av deres ytelsesorienterte egenskaper og elegante estetikk.
Fizik grussko er designet for den voksende disiplinen gruskjøring, som kombinerer elementer av landeveis- og terrengsykling. Fizik grussko har robuste såler for forbedret trekkraft i ujevnt terreng, samt komfortable overdeler som gir støtte hele dagen under lange turer. Fizik-saler er laget med grundig oppmerksomhet på detaljer og ergonomisk forskning for å sikre optimal komfort og støtte for ryttere. Fizik-saler er kjent for sine innovative design, lette konstruksjon og førsteklasses materialer, noe som gjør dem til et toppvalg for syklister som søker ytelse.


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk