Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

K-Edge

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet

Noin K-Edge
K-Edge on tehnyt laadukkaita tuotteita ammattilaistason pyöräilyyn, jotta se vastaisi pyöräilijöiden tarpeita. Ihmiset ovat rakastaneet pyöräilyä ja halunneet parantaa ajokokemusta uusimmalla teknologialla ja tyylikkäillä suunnitelmilla. K-Edge valmistaa jokaisen osan huolellisesti hyvästä alumiinista, jotta se pysyy kestävänä ja toimii hyvin. Jokainen heidän valmistamansa tuote kestää ankarat testit varmistaakseen, että se kestää jopa vaativimmat pyöräilytilanteet.
K-Edge tekee paljon tarvikkeita kaikenlaisille pyöräilijöille. Heillä on siistiä tavaraa kuten Garmin-kiinnikkeet, ketjunkatkaisijat ja valaisimille ja kameroille tarkoitetut kiinnikkeet.
K-Edge Garmin-kiinnike antaa turvallisen ja yksinkertaisen tapan liittää Garmin-laitteita. Se pysyy erittäin vakaana, myös vaativissa maastoissa. K-Edge Garmin-kiinnikkeet ovat turvallisia ja joustavia tapoja kiinnittää pyöräilytietokoneita. Pyöräilijät voivat luottaa K-Edgeiin pitämään tärkeät laitteet turvassa, jotta he voivat nauttia ajelusta ilman stressiä laitteiden turvallisuudesta.
K-Edge-ketjunkatkaisijat on suunniteltu estämään ketjun pudottamasta ja varmistamaan, että ratsastaja pysyy tasaisena ja jatkuvana tasaisen ja jyrkän mäen päällä, K-Edge-ketjunkatkaisijan antaman luottamuksen avulla. Se antaa ratsastajille mahdollisuuden työntää itseään ilman huolta turvallisuudesta.
K-Edge GoPro-kiinnike on tehty kovaa hardcore-pyöräilyä varten. Se pitää kamerasi erittäin vakaana, ottaen kaikki jännittävät hetket talteen. Ne, jotka rakastavat pyöräilyä ja seikkailuja ympäri maailmaa, luottavat K-Edgeiin tallentamaan kokemuksensa uskomattomalla tarkkuudella, tehden tarinastaan ​​entistä hienompia.
K-Edge Wahoo-kiinnike on suunniteltu toimimaan täydellisesti Wahoo-laitteiden kanssa. Se antaa turvallisen ja tasaisen alustan, jotta pyöräilijät voivat parantaa ajokokemustaan ​​ja pitää kirjaa uusista poluista.
K-Edge Stem-kiinnike sopii täydellisesti pyörän stemmiin, antaen yksinkertaisen, mutta vahvan paikan tärkeiden pyöräilytarvikkeiden kiinnittämiseen. Pyöräilijät voivat luottaa K-Edgeiin tekemään asioista siistin näköisiä pyörällään. K-Edge-stem-kiinnikkeet tarjoavat tapoja kiinnittää pyöräilytietokoneesi tai toimintakamera oikein ohjaustangon stemmiin. Se tekee pyörästäsi siistin ilman paljon ylimääräistä tavaraa.
Pyöräilijät voivat olla varmoja, että K-Edgein jokainen tuote on tehty asiantuntijoiden toimesta, jotka tietävät asiansa ja välittävät tehdä asiat täydellisesti. Pitkän historian kanssa, joka tulee rakkaudesta pyöräilyyn ja lupaukseen tehdä asiat turvallisiksi. K-Edge tulee merkiksi, jota pyöräilijät voivat luottaa helposti. Aja luottavaisin mielin.