up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Klim Lyhythihainen Poolo Launch

Klim Lyhythihainen Poolo Launch

plus
Klim

Klim Lyhythihainen Poolo Launch

Tuotekuvaus Klim Lyhythihainen Poolo Launch

Suunniteltu ammattilaisille ja harrastajille edustamaan joukkuettaan varikoissa, näyttelyissä ja katsomoissa.


Ominaisuudet:

- Polo-tyylinen lyhythihainen paita
– Polyesterikuvioitu verkko
- Kosteutta siirtävä, antimikrobinen


Jos haluat tietää lisää Klim Lyhythihainen Poolo Launch:sta tai muista Klim-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa motardinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia moottoripyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Pikeepaidat valikoimaamme, mistä voit valita moottoripyöräilytuotteita Klim:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Klim Lyhythihainen Poolo Launch

Hihatyypit
Lyhythihainen
Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up