up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

360

Sena Sisäpuhelin 50S

Sena Sisäpuhelin 50S

Sena Sisäpuhelin 50S

plus
Sena

Sena Sisäpuhelin 50S

Tuotekuvaus Sena Sisäpuhelin 50S

50-luvun moottoripyörän Bluetooth-viestintäjärjestelmä mesh-sisäpuhelimella


Ominaisuudet:

Uusi Apex:
On aika kaikille uusille kokemuksille ratsastamisesta yhdistettynä. Sisäpuhelin Sena 50s Mesh 2.0 tuo merkittäviä parannuksia moottoripyöräviestintään. Poikkeuksellisen viestintäverkon ja hienosäädettyjen teräväpiirtokaiuttimien ansiosta 50-vuotiaat jatkavat tavoitetta pitää ratsastajat kytkettynä matkallaan.
Mesh 2.0: vankka luotettavuus
Yhdellä napsautuksella yhdistää Mesh Intercom ™, jolla on erinomainen äänenlaatu
Bluetooth® 5 käytössä
Uudelleen suunnitellut HD-kaiuttimet, jotka on optimoitu tehostetulle äänenvoimakkuudelle äänenvoimakkuuden, basson ja selkeyden suhteen
Ääniohjattu digitaalisen avustajan käyttö (´´hey Google´´ / ´´hey Siri´´)
30% nopeampi nopea lataus
Automaattiset laiteohjelmistopäivitykset mukana toimitetun Wifi-sovittimen kautta
Kokeiltu ja todellinen hansikasystävällinen Jog Dial -malli
Monikieliset äänikomentojen tuki

Uusi standardi: Mesh 2.0:
Mesh 2.0 tuo uuden tason luotettavia, luotettavia yhteyksiä ja älykästä, joustavaa sisäpuhelinviestiä, joka reitittää 50-luvulle alkuperäisen Sena Mesh Intercom ™ -algoritmin myötä tehtyjen merkittävien teknisten parannusten ansiosta. Senen 50-luvun yksiköt jakavat aktiivisesti tietoja keskenään Mesh 2.0 -verkossa kiinnostavalla nopeudella. Nerokas järjestelmä, joka kehottaa ja vastaamaan Mesh 2.0 -yksiköiden välillä, on johtanut 80% enemmän tietoja siirrettäessä haastavien ja ankarien olosuhteiden yli. Lisäksi Mesh 2.0 -yksiköt määrittelevät nopeasti ihanteellisen reitin viestien tehokkaalle lähettämiselle ratsastajalle ratsastajalle.
Uuden Mesh 2.0 -teknologian tulokset kääntävät ennennäkemätöntä sisäpuhelinten äänen laatua ja vankkaa liitettävyyttä kaikille Sena Mesh 2.0 -puhelinten käyttäjille. Testattu ja todistettu vaativimmissa tilanteissa, Senan Mesh 2.0 -verkko pitää viestintäyhteydet avoimien ja vakaiden kollegoidesi kanssa.

Monikanavainen viestintä ja yksityiset keskustelut:
50-luku ei tarjoa yhtä, vaan kolmea erilaista sisäpuhelinmoodia, jotka ovat käytettävissä Sena-ratsastajille: Monikanavainen Open Mesh Intercom ™, Group Mesh Intercom ™ ja Bluetooth Intercom.
Monikanavainen Open Mesh Intercom (avoin mesh) Ominaisuudet Alan ensimmäinen Mesh Intercom ™ -kanavajärjestelmä! 50s Mesh 2.0 -järjestelmä antaa käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa yhdeksän eri kanavan välillä, kun ne toimivat avoimessa mesh-tilassa. Open Mesh tarjoaa yksinkertaisen, yhden painikkeen painalluksen napsauttaaksesi yhteyttä Mesh 2.0 -puhelinverkkoon. Se tukee myös melkein rajatonta määrää käyttäjiä, jotka ovat enintään 5 mailia / 8 km (min. 6 ratsastajaa @ 1,2 km / 2 km: n välein)! Tämän helpon yhdistämisen, valtavan käyttäjän kapasiteetin, uskomattoman kantaman ja yhdeksän kanavaominaisuuden ansiosta 50-luvun avoimen meshin sisäpuhelintila on varmasti pelinvaihtaja suurille ryhmä- / klubimatkoille.
Jos haluat yksityisryhmäkeskustelua, siirry vain ryhmäverkkoyhteystilaan. Ryhmäverkko tukee yhtä yksityistä ryhmää jopa 24 osallistujalle ja samalla hämmästyttävällä alueella kuin avoin mesh. Yksityisyyden takaamiseksi vain kutsutut käyttäjät voivat liittyä ryhmän verkkokeskusteluun. Kummasta tahansa valitsemastasi Mesh Intercom ™ -moodista nautit vankasta luotettavuudesta, joka on suunniteltu Senan uuteen Mesh 2.0 -verkkoon.
Viimeinkin, ja kuten aina, perinteinen nelisuuntainen Bluetooth-sisäpuhelintila on edelleen vaihtoehto kytkeä muita Sena Bluetooth -yhteensopivia käyttäjiä 1,2 mailin etäisyydellä. Lisäksi 50-vuotiaiden käyttäjät voivat muodostaa parin Sena Bluetooth -puhelinsoittajan kanssa ja yhdistää heidät Mesh 2.0 -puhelinkeskusteluun!

Tehokkaasti selkeät ja mukavat HD-kaiuttimet:
Kaikki uudet 50-luvun kaiuttimet on optimoitu tehokkaaseen ja selkeään äänentoistokykyyn samalla, kun ne on myös täysin suunniteltu lisäämään fyysistä mukavuutta. Kun kaikki äänenvoimakkuus lisääntyy ja basso lisääntyy, nämä kaikki uudet HD-kaiuttimet soittavat! Kaiuttimissa on fiksu viistetty kartio, joka vähentää mahdollisia korvan reunan paljeita, ja kuten aina, mahtuu helposti olemassa oleviin kypärän kaiutintaskuihin. Lisää äänenvoimakkuutta! Lisää bassoa! Lisää selkeyttä! Lisää Senaa!

Ohjaa ajoasi äänikomennoilla:
Sormea ei tarvitse nostaa, kun voit pyytää 50-vuotiaita käsittelemään sitä. Äänikomennot antavat sinulle hallinnan Sena 50-luvun järjestelmätoiminnoista, kuten puhelimeen vastaaminen tai ryhmä mesh-istunnon aloittaminen. 50-vuotias tukee näitä järjestelmän äänikomentoja kahdeksalla kielellä, mukaan lukien englanti, ranska, saksa, espanja, italia, kiina, japani ja venäjä!
Mutta mitä jos sinulla on vähän bensiiniä? “Hei Google, anna minulle ohjeet lähimmälle huoltoasemalle.” 50-vuotiaat voivat muodostaa yhteyden Google-avustajaan ja Applen Siriin vain yksinkertaisella äänikomennolla, jonka avulla voit napauttaa älypuhelimesi ominaisuuksia, mukaan lukien GPS-navigointi, Musiikin toisto, Äänivalinta tai Muiden vaihtoehtojen joukko. Mietitkö missä lähin Bbq-nivel on? Tarvitsee löytää hotelli yöksi? Haluatko kuunnella suosikki bändisi? Mikä tahansa se on, sinun tarvitsee vain kysyä: “hei Siri” tai “hei Google”! Näin #rideconnected

Nopea lataus ja automaattiset päivitykset: Tutustu Sena Wifi -sovittimeen:
50-luvulla on korkea tiheysakku, joka latautuu 30% nopeammin kuin edeltäjät. Kuuloke on latautunut täysin vain tunti, mikä tarjoaa jopa 9 tuntia mesh-sisäpuhelinpuheaikaa tai 14 tuntia Bluetooth-puhelinpuhelun aikaa. Plus, Senan nopean latausominaisuuden avulla, vain 20 minuutissa, 50-vuotiaat tarjoavat jopa 3,5 tunnin mesh-viestinnän tai 6 tunnin Bluetooth-sisäpuhelimen!
Mukana toimitettu Sena Wifi -sovitin käsittelee nopeat lataustarpeesi ja voidaan myös ohjelmoida asentamaan 50-vuotiaillesi mahdollisesti saatavilla olevat ohjelmistopäivitykset automaattisesti langattoman verkon kautta! Kytke sovitin Wifi-verkkoosi. Kerran asennuksen jälkeen se on ohjelmoitu tunnistamaan ja asentamaan päivitykset, kun kuuloke on kytketty. Sena-kuulokkeiden pitäminen ajan tasalla ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Kaikki uudet sovellukset kaikille uusille 50-vuotiaille:
Avaa 50-luvun voima suoraan älypuhelimestasi. Sena's 50 Utility App antaa sinun mukauttaa erilaisia asetuksia 50-luvulla. Sovelluksen avulla voit hallita Bluetooth-sisäpuhelinparien ja -yhteyksien kauko-ohjausta, määrittää kanava-asetukset avoimeen verkkoon tai asettaa yksityisen ryhmän ryhmäverkkoon. Luo FM-radion esiasetuksesi ja valitse heti haluttu radioasema, jota haluat kuunnella. Ja jos haluat antaa musiikillesi lisäominaisuuden, sovellus sisältää äänen taajuuskorjaimen esiasetukset kaikkien uusien musiikkimaisemien tutkimiseksi!


Tekniset tiedot:

Yleinen:
Puhumisaika:
Bluetooth-sisäpuhelin: 14 tuntia
Mesh Intercom: 9 tuntia

Mitat:
Päämoduuli: 102 Mm X 56 Mm X 27 Mm (4,0 In X 2,2 In X 1,1 In)
Kaiutin: Kuljettajayksikkö 40 Mm - Paksuus 7,2 Mm
Puomimikrofoni: Pituus 190 Mm
Lanka kaiuttimien välillä: Pituus 555 Mm
Paino: päämoduuli 61 G (2,15 unssia)
Käyttölämpötila: 10 ° c 55 ° c (14 ° f 131 ° f)

Mesh Network:
Mesh 2.0 Intercom ™ -teknologia

Bluetooth:
Bluetooth 5.0
Kuulokemikrofoni (hsp)
Handsfree-profiili (hfp)
Advanced Audio Distribution Profile (a2dp)
Audio Video -kaukosäätimen profiili (avrcp)

Sisäpuhelin:
Työmatka:
Bluetooth-sisäpuhelin: Käyttöetäisyys enintään 1,6 km (1,0 mailia) avoimessa maastossa
Mesh Intercom: Työetäisyys jopa 2,0 km (1,2 mailia) * avoimessa maastossa
* voi pidentää jopa 8,0 km (5,0 mailia) vähintään 6 ratsastajan välillä
Tukee jopa:
Bluetooth-sisäpuhelin: 4 ratsastajaa
Mesh Intercom (avoin mesh): Käytännössä rajaton
Mesh Intercom (suljettu Mesh): 24

Audio:
Advanced Noise Control ™
Sisäänrakennettu Sbc-koodekki
Laaja äänenvoimakkuuden hallinta
Näytetaajuus: korkein 48 kHz (dac)

FM-radio:
Sisäänrakennettu FM-radio, jossa Rds Af (radiotietojärjestelmän vaihtoehtoiset taajuudet)
Radioalue: maailmanlaajuisesti
Radiotaajuustiedot: 76 ~ 108 MHz
10 Esiasetettu aseman muisti automaattisella skannaustoiminnolla

Akku:
Latausaika: 1 tunti
Pikalataus: 20 minuutin lataus vastaa 6 tunnin Bluetooth-sisäpuhelinta tai 3,5 tunnin mesh-sisäpuhelinta
Litiumpolymeeriparisto

Sertifikaatit:
Ce, Fcc, Ic
Ostamalla Sena Sisäpuhelin 50S:n, voit olla varma moottoripyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, motardinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi moottoripyöräilykaupaksesi ja keskity Sena-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. moottoripyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Elektroniikkavarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Sena Sisäpuhelin 50S

Väri
Hopeinen
Musta
Tuotetyyppi
Ovipuhelimet

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Arvostelu

-

Sena 50S Interkomin paras tuote

Rezensie

-

SENA 50S es ist SUPER 100% waw waw

Paras kypäräpuhelin

-

Paras kypäräpuhelimista. Hyvä äänenlaatu, kaiuttimet eivät paina korvia.

Sena 50-luku

-

Se toimii erittäin hyvin, vaikka selitykset jättävät paljon toivomisen varaa, mutta jos olet jo määrittänyt sellaisen, tiedät jo, kuinka on välttämätöntä ladata sovellus ja selata sitä hieman. On, kyllä, hyödynnät laitetta, etenkin ääntä, kun löydät valikon ja tasoitat sen mieleiseksesi, se kuulostaa erittäin hyvältä aikaisemmin, ettet ymmärrä eroa toiseen senaan, olen R10: stä, joka oli erittäin onnellinen samat tyydytykset kuin muut

Paras nuotanvälittäjä nuotalla

-

Erinomainen kommunikaattori, paras SENA-tekniikka

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up