Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Damesko

Damesko ski

Find et bredt udvalg af Damesko-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Damesko

Mærker for Damesko

Hvordan vælger man afterski og snestøvler til kvinder?

tilbehør

Tilbehøret til snestøvler til kvinder er meget vigtigt under din skitur. Dette tilbehør omfatter indlægssåler, isgreb, støvletørrere osv. Indlægssålen bruges til at holde dine fødder afslappede og give varme under koldt vejr og iskald vind. Isgreb er den udvendige fastgørelse til en støvle, der giver ekstra greb og greb på sneen og hjælper dig med at gå let uden risiko for at glide. Støvletørrere bruges til at tørre din støvle efter at være blevet våd ved at gå i sne eller regn.

Après ski sko

Après ski damestøvler er fodtøj, der bruges efter skitræning, og de er foret indvendigt for at holde på varmen. Avancerede afterski damestøvler har stiv bund og forbinder til skien ved både fingre og hæl ved hjælp af en stærk binding. De er også vandtætte. Skistøvler fås i forskellige nuancer og størrelser. Du kan købe disse støvler fra Salomon , Columbia , CMP , Kimberfeel , Kamik .

Casual skisko

Casual snestøvler til kvinder er en type støvler, generelt vandafvisende eller vandtætte. De afslappede støvler til sne har i næsten alle tilfælde en hævet kant, der forhindrer sne i at trænge ind i støvlen, og en stiv base for at holde fugt ude. Disse afslappede støvler bruges i fugtige, glatte, støvregn og iskolde situationer. Disse støvler bruges også af folk til nemt at gå på sneklædte eller fugtige steder. De er godt isolerede, samtidig med at de er vandtætte.

Hjemmesko

Hjemmesko til brug i sne eller koldt vejr er lavet af varmt og slidstærkt materiale, der holder dine fødder hyggelige indendørs, når klimaet er meget koldt. Disse hjemmesko er lette i vægt, som er praktiske at have på og bruges normalt i hjemmet. De giver komfort og beskyttelse til fødderne, når du vandrer i huset om vinteren eller i køligt vejr. De er skabt med et glat og slidstærkt tekstil og holder dine fødder afslappede og varme under frostvejr. De fås i et bredt spektrum af nuancer og layouts.