Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Børnetøj

Børnetøj ski

Find et bredt udvalg af Børnetøj-produkter til ski. Oplev de bedste tilbud hos snowinn. Hurtig levering og sikker betaling.

Fremhævede produkter i Børnetøj

Mærker for Børnetøj

Hvad skal man have på på ski og snowboard?

Grundlag

Basislagene er dækket af tøj, der er tættere på din hud, og fungerer primært som dobbelt hud, der kan holde på varme eller kulde. Baselagene giver et lag varme for at holde dig afslappet og komfortabel under skiløb og snowboarding. Du kan købe dem fra Atomic , Rossignol , Volcom , Head , Burton , Columbia , CMP .

Fleeces

Fleeces er fantastiske, og de har så mange fordele. Den kan bruges til at skabe jakker, hatte og tørklæder, joggingbukser, og der er så mange dejlige kreationer, du kan lave. Fleece er bløde, lette og nemme at vaske. Fleecebeklædning bruges til at holde dig varm under skiløb og snowboarding.

Jakker

Jakkerne er tøjet til overkroppen, som normalt strækker sig under hofterne. Jakker har normalt ærmer og er hægtet foran eller nogle gange på siden. Jakker bruges hovedsageligt i koldt vejr for at beskytte din krop mod frostvind.

Bukser

Bukser er et stykke tøj, der er meget berømt i dag. Bukser beskytter kroppen fra taljen til ankelknoglerne. Bukser viklet rundt om begge ben separat. Bukser bruges til både hverdag og ceremonielle lejligheder og bruges af både mænd og kvinder. I dag udviklede det sig til et stilfuldt stykke og er til stede i enhver garderobe.

Træningsdragter

Træningsdragter blev tidligere udviklet til brug i touring eller motion, hovedsageligt til eksperter til at bruge under skiløb og snowboarding for at holde dem varme og afslappede. Du kan købe træningsdragter fra Atomic, Rossignol, Volcom, Head, Burton, Columbia, CMP.

Sweatshirts og hættetrøjer

Sweatshirts og hættetrøjer er påklædning, der bruges om vinteren for at holde kroppen behagelig. En sweatshirt er en tynd skjorte uden krave og lavet af raffineret bomuld eller bomuldsblandingsstof. En hættetrøje er en sweatshirt med en kasket, der også kan indeholde en lomme eller være helt med lynlås. Sweatshirts og hættetrøjer bruges også til skiløb og snowboarding.

Veste

Skiløb og snowboarding med veste kan forbedre din løbesituation. Det kan også hjælpe dig med at øge din aktivitet. En subtil undersøgelse af skiløbere rapporterede toprate fremskridt på 2,5 procent efter brug af veste til skiløb og snowboarding. Veste hjælper ved at booste din krop til at udøve mere kraft under skiløb og snowboarding.

Mere om skitøj til børn:

Halsgamacher: Halsgamacher holder nakken varm.
Ansigtsmasker: Ansigtsmasker bruges til at beskytte dig mod forurening.
Handsker: Handsker holder din hånd varm i køligt vejr.
Hovedbeklædning: Hovedbeklædning indeholder hatte og kasketter for at holde dit hoved varmt.
Sokker: Sokker er fodtøjet og holder dine fødder hyggelige. T shirt: En T shirt er en type stofskjorte, der er navngivet på grund af den T lignende dannelse af dens krop og ærmer.