Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Skitouring

()

Sorter efter

Hvad er nogle af de bedste skiturstøvler?

Skiturstøvler

Skiturstøvlerne kommer med en visning af brugerdefinerede egenskaber. Visionen bag disse støvler er at formulere den bedste, polstrede fornemmelse omkring anklen og hælen.

Touring skistøvler fra Atomic

Touring skistøvlerne fra Atomic er blevet skabt for at give tilstrækkelig kontrol og ydeevne til skiløb. De har en fast top i bunden af støvlen, så skiløb og skitur vil ikke være svært, da det til sidst sætter dine fødder til skituren. Atomic Touring Boots optræder med forskellige landskaber. Atomic turstøvler giver dig modstandsdygtighed og komfort under skitur, selv på vanskelige stier.

Salomon turstøvler

Salomon Touring Boots har høj kvalitet udholdenhed og en stiv, håndterbar skal. Skallen modificerer alle de funktioner, du er kommet til at kræve af en højtydende touring støvle, og den polstrede foring af Salomon Touring Boots bruger et tyktflydende stof, der indsættes i foret for at udfylde mellemrummene i foden og sålen. Du kan købe de bedste skiturstøvler fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head .

Dynafit turstøvler

Dynafit Touring Boots er rettet mod fuldstændig afslapning. Dens struktur foretrækkes af lokale og professionelle skiløbere, der kigger efter en tilstrækkelig tilpasning, som ønsker ekstra komfort og plads, som er en prioritet. Foret og varmeregulatorbelægningen på Dynafit Touring Boots kan hjælpe med at håndtere pasformen og vil hurtigt afvikle et omfattende udvalg af skiture.

top