Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Topptur

()

Sorter etter

Hva er noen av de beste turskoene?

Skiturstøvler

Turstøvlene kommer med en visning av tilpassede egenskaper. Visjonen bak disse støvlene er å formulere en best, polstret følelse rundt ankelen og hælen.

Turskistøvler fra Atomic

Touring skistøvlene fra Atomic er laget for å gi tilstrekkelig kontroll og ytelse for turer på ski. De har en fast kam nederst på støvelen, så ski og skitur vil ikke være vanskelig, da det til slutt setter føttene dine for skituren. Atomic Touring Boots opptrer med forskjellige landskap. Atomic turstøvler gir deg spenst og komfort under skiturer selv på vanskelige stier.

Salomon turstøvler

Salomon Touring Boots har utholdenhet av høy kvalitet og et stivt, håndterbart skall. Skallet modifiserer alle funksjonene du har kommet til å kreve fra en høyytelses turstøvel, og den polstrede foringen til Salomon Touring Boots bruker en viskøs substans som settes inn i foret for å fylle mellomrom i foten og sålen. Du kan kjøpe de beste skiturstøvlene fra Salomon , Atomic , Rossignol , Dynafit , Head .

Dynafit turstøvler

Dynafit Touring Boots er rettet mot fullstendig avslapning. Strukturen foretrekkes av lokale og profesjonelle skiløpere som ser etter tilstrekkelig tilpasning, som ønsker ekstra komfort og rom som er en prioritet. Foret og varmeregulatorbelegget til Dynafit Touring Boots kan hjelpe til med å håndtere passformen, og vil raskt avgjøre et omfattende utvalg av skiturer.

top