Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Line

Noin Line
Line luotiin vuonna 1995 Pohjois-Pacificin lumikulttuurin keskuksessa. Line ei ollut tehty numeroita ja tutkimusta käyttäen, vaan vahvan laskettelurakkauden pohjalta. Line tarjoaa laajan valikoiman Line reppuja, varustesäkkejä, laskettelupukareita, laskettelulautoja, alppilautoja, jälkilaskutossuja ja lumikenkiä, Line on tullut luotetuksi nimeksi seikkailunharrastajien ja talviurheilun parissa.
Line reppuja ovat ihanteellinen sekoitus toimivuutta ja tyylikkyyttä. Line reppuja tarjoavat runsaasti säilytystilaa ja harkittuja osastoja, joissa pitää tavarasi järjestyksessä. Kestävien materiaalien ja vahvistettujen ompelujen ansiosta Line reppuja tarjoavat luotettavuutta ja kestävyyttä. Line reppujen tyylikkään ja modernin suunnittelun ansiosta voit kantaa tärkeitä tavaroitasi mukavasti ja luottavaisin mielin, tehden niistä luotettavan kumppanin päivittäisiin seikkailuihisi.
Line varustesäkkit ovat välttämättömiä kumppaneita urheilijoille ja urheiluharrastajille. Line varustesäkit on suunniteltu tarjoamaan kätevää ja turvallista säilytystilaa kaikelle varusteellesi. Line’s varustesäkit tarjoavat luotettavan suojan varusteillesi. Line varustesäkit on suunniteltu täyttämään erityistarpeesi. Line varustesäkit tulevat eri kokoihin ja tyyleihin, varmistaen, että löydät täydellisen laukun sisältämään varusteesi. Tilavista osastoista erityispokkeihin, Line varustesäkit tarjoavat helpon pääsyn varusteisiisi.
Line laskettelupukareet ovat välttämättömiä välineitä kaikentasoisille laskettelijoille. Line laskettelupukareet on suunniteltu tarjoamaan tasapainoa, vakaata ja hallintaa laskettelun aikana. Puukon pituus määritetään laittamalla kätesi kehosi vasten, tekemällä 90-asteen kulma kyynärpään ja pitämällä pukkia alaspäin noin koriin asti, kädensijan kärjen koskettamalla maata.
Line lautoja tunnetaan innovatiivisesta suunnittelustaan ja korkeasta laadustaan. Line lautoja tarjoavat laajan valikoiman lautoja erilaisille laskettelutyyleille ja mieltymyksille. Line lautoja on rakennettu kestäviksi ja ne kestävät erilaisia maastoja ja olosuhteita. Rokkeriprofiilien ja symmetrisen joustoprofiilien ominaisuuksien ansiosta Line lautoja tarjoavat erinomaista suorituskykyä ja reagointikykyä rinteillä.
Line jälkilaskutossut tarjoavat pehmeän sisävuorauksen ja eristyksen, jotta jalat pysyvät lämpiminä. Line jälkilaskutossujen kestävä ja vettähylkivä ulkokuori suojaa elementtejä vastaan, tehden niistä täydellisiä laskettelun jälkeisiin aktiviteetteihin. Liukuvan suunnittelun ja jämäkkäjen pohjien ansiosta Line jälkilaskutossut tarjoavat kätevyyttä ja pitoa eri pinnoille kävellessä.
Line lumikenkiä ovat täydellisiä asusteita talvi-elementtejä vastaan taistelemiseen tyylillä. Line lumikenkiä yhdistävät toimivuuden ja muodin, tarjoten lämpöä, mukavuutta ja pitoa lumisilla alueilla. Vedenpitävien materiaalien ja eristetyn vuorauksen ansiosta Line lumikenkiä pitävät jalat kuivina ja mukavina jopa kaikkein ankarimmissa olosuhteissa. Jämäkät ulkopohjat tarjoavat erinomaisen pidon, turvaten vakaan askelen ja estäen liukastumista ja kaatumisia jäisillä alustoilla.