Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Line

Information för Line
Line skapades 1995 i centrum av skikulturen i Nordväst USA. Line gjordes inte baserat på siffror och forskning, utan mer från en stark passion för skidåkning. Line har ett utbud av Line-ryggsäckar, utrustningsväskor, skidstavar, skidor, alpina skidor, après-skiskor och snöskor, Line har blivit ett välkänt namn bland äventyrarenthusiaster och vintersportare.
Line-ryggsäckar är en perfekt mix av funktion och stil. Line-ryggsäckar erbjuder gott om förvaringsutrymme och omtänksamma fack för att hålla dina saker organiserade. Med hållbara material och förstärkt sömnad, Line-ryggsäckar ger tillförlitlighet och hållbarhet. Den slanka och moderna designen för Line-ryggsäckar säkerställer att du kan bära dina grundläggande saker i bekvämlighet och med självförtroende, vilket gör dem till en pålitlig följeslagare för dina dagliga äventyr.
Line utrustningsväskor är en nödvändig följeslagare för atleter och sportentusiaster. Line utrustningsväskor är designade för att erbjuda bekväm och säker förvaring för all utrustning. Lines utrustningsväskor erbjuder pålitlig skydd för din utrustning. Line utrustningsväskor är designade för att möta dina specifika behov. Line utrustningsväskor finns i olika storlekar och stilar, vilket säkerställer att du kan hitta den perfekta väskan för att rymma din utrustning. Från rymliga fack till specialfack, Line utrustningsväskor ger enkel tillgång till din utrustning.
Line skidstavar är nödvändig utrustning för skidåkare i alla nivåer. Line skidstavar är designade för att ge balans, stabilitet och kontroll under skidåkning. Längden på skidstaven bestäms genom att placera armen mot kroppen, göra en 90-gradig vinkel med armbågen och hålla staven upp och ner precis under korgen, med spetsen på handtaget nuddar marken.
Line skidor är kända för sina innovativa design och högkvalitativa konstruktioner. Line skidor erbjuder ett brett utbud av skidor för olika skidstilar och preferenser. Line skidor är byggda för att vara hållbara och kan hantera olika terränger och förhållanden. Med funktioner som rockerade profiler och symmetriska flexmönster, Line skidor ger utmärkt prestanda och responsivitet på backarna.
Line alpina skidor är designade speciellt för alpin skidåkning, som innebär att skära kurvor på slätade backar. Line alpina skidor är kända för sina högpresterande egenskaper och utmärkt kantslipp. Med sin robusta konstruktion och avancerade material, Line alpina skidor ger stabilitet och responsivitet, vilket gör att skidåkare kan navigera branta nedfarter och utmanande terräng.
Line après-skiskor erbjuder en mjuk inre foder och isolering för att hålla dina fötter varma. Line après-skiskor hållbara och vattenresistenta yttre skyddar mot elementen, vilket gör dem perfekta för post-ski-aktiviteter. Med sin slip-on-design och robusta sulor, Line après-skiskor ger bekvämlighet och grepp för att gå på olika ytor.
Line snöstövlar är den ultimata fotbeklädnaden för att ta sig igenom vintervädret med stil. Line snöstövlar kombinerar funktion med mode, ger värme, komfort och grepp på snöiga terränger. Med sina vattenavvisande material och isolerade foder, Line snöstövlar håller dina fötter torra och bekväma även i de hårdaste förhållandena. De robusta sulorna erbjuder utmärkt grepp, vilket säkerställer stabilitet och förhindrar glapp och fall på isiga ytor.