Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Line

Om Line
Line ble grunnlagt i 1995 i sentrum av skikulturen i det nordvestlige USA. Line ble ikke laget basert på tall og forskning, men heller fra en sterk lidenskap for skikjøring. Line har et bredt utvalg av Line sekker, utstyrstasker, skistaver, skisko, alpineskisko, après-ski sko og snøstøvler, og Line har blitt et kjent navn blant eventyrlystne og vintersportsentusiaster.
Line sekker er en perfekt blanding av funksjonalitet og stil. Line sekker tilbyr god lagringsplass og gjennomtenkte kompartimenter som holder dine eiendeler organisert. Med slitesterkt materiale og forsterket søm, gir Line sekker pålitelighet og holdbarhet. Den Line sekker elegante og moderne designen sikrer at du kan bære dine nødvendigheter i komfort og med tillit, noe som gjør dem til en pålitelig følgesvenn for dine daglige eventyr.
Line utstyrstasker er essensielle følgesvenner for atleter og sportsentusiaster. Line utstyrstasker er designet for å tilby bekvem og sikker lagring for alt utstyret ditt. Line's utstyrstasker tilbyr pålitelig beskyttelse for utstyret ditt. Line utstyrstasker er designet for å møte spesifikke behov. Line utstyrstasker kommer i ulike størrelser og stiler, noe som sikrer at du kan finne den perfekte sekken som passer til utstyret ditt. Fra romslige kompartimenter til spesialiserte lommer tilbyr Line utstyrstasker enkel tilgang til utstyret ditt.
Line skistaver er essensielt utstyr for skiløpere av alle nivåer. Line skistaver er designet for å gi balanse, stabilitet og kontroll under skikjøring. Lengden på skistaven bestemmes ved å plassere armen mot kroppen, lage en 90-graders vinkel med albuen, og holde staven opp ned like under kurven, med tuppen av grep rør bakken.
Line ski er kjent for sine innovative design og høykvalitets konstruksjon. Line ski tilbyr et bredt utvalg av ski for ulike skistiler og preferanser. Line ski er bygd for å være slitesterk og kan håndtere ulike terræn og forhold. Med funksjoner som rokkede profiler og symmetriske fleksjonsmønstre, gir Line ski utmerket ytelse og responsivitet på bakken.
Line alpineski er spesialdesignet for alpinskikjøring, som involverer å skjære svinger på preparerte bakker. Line alpineski er kjent for sine høyytelsesegenskaper og utmerket kantkontroll. Med sin robuste konstruksjon og avanserte materialer, gir Line alpineski stabilitet og responsivitet, som lar skiløpere navigere bratte nedfarter og utfordrende terreng med tillit.
Line apres-ski sko tilbyr en luksuriøs innvendig foring og isolasjon for å holde føttene dine varme. Line apres-ski sko slitesterke og vanntette ytterside beskytter mot elementene, noe som gjør dem perfekte for post-skieaktiviteter. Med sine slip-on design og robuste såler, gir Line apres-ski sko bekvemmelighet og grep på ulike overflater.
Line snøstøvler er det ultimate fottøyet for å takle vinterværet med stil. Line snøstøvler kombinerer funksjonalitet med moter, som gir varme, komfort og grep på snødekt terreng. Med sine vanntette materialer og isolerte foringer, holder Line snøstøvler føttene dine tørre og komfortable selv i de mest barske forholdene. De robuste yttersålene tilbyr utmerket grep, noe som sikrer stabilitet og forhindrer glipp og fall på isete overflater.