Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Capita

Om Capita
"Capita er et banebrytende merke som har etablert seg som en ledende kraft i snøbrettindustrien. Med sitt urokkelige fokus på innovasjon, kvalitet og prestasjon, har Capita blitt synonymt med fremragende innen snøbretteutstyr. Spesialisert på produksjon av toppmoderne snøbrett, inkludert Capita boards, Capita snowboards, Capita wide snowboards og Capita racer snowboards, har dette merket revolusjonert måten ryttere opplever bakken på.
Capita dukket opp på snøbrettscenen med en klar visjon: å skape brett som ville utfordre grensene for hva som var mulig i sporten. Siden oppstarten har merket holdt fast ved sitt dedikasjon til å produsere toppmoderne snøbrett som tilfredsstiller de ulike behovene til ryttere, fra nybegynnere til erfarne profesjonelle. Med en dyp forståelse for snøbrettdesignets kompleksiteter, har Capita konsekvent levert produkter som tilbyr uovertruffen prestasjon, slik at ryttere kan nå nye høyder og utforske sitt fulle potensial.
Capita boards er inkarnasjonen av håndverk og ekspertise, nøye utformet for å levere en enestående kjøreopplevelse. Hvert brett er beriket med state-of-the-art teknologier, nøye utvalgte materialer og en ustoppelig oppmerksomhet på detaljer. Resultatet er en samling av brett som utmerker seg i ulike terreng og forhold, og gir ryttere makten til å overvinne enhver utfordring med tillit og stil.
Capita snowboards har fått en lojal følgerskare blant snøbrettentusiaster over hele verden. Kjent for sin eksepsjonelle holdbarhet, responsivitet og allsidighet, har Capita snowboards blitt våpenet til valg for ryttere på alle ferdighetsnivåer. Enten du svinger gjennom puddersnø, takler bratte bakker eller utfører dristige triks i terrengparken, leverer disse brettene konsekvent den prestasjonen som trengs for å heve snøbrettopplevelsen.
For ryttere som søker forbedret stabilitet og kontroll, tilbyr Capita wide snowboards en ideell løsning. Designet for å imøtekomme ryttere med større støvlestørrelser, gir disse brettene en optimal plattform for å maksimere balanse og manøvrerbarhet. Med sine bredere midjebredder og spesialiserte geometri, sørger Capita wide snowboards for en komfortabel og responsiv kjøreopplevelse, slik at ryttere kan utfordre sine grenser med letthet.
For de med en trang til fart og en sult etter adrenalin, leverer Capita racer snowboards uovertruffen prestasjon på konkurranseløypen. Konstruert med presisjon og hastighet i tankene, er disse brettene tilpasset til de unike kravene til konkurranse-snøbrettkjøring. Med sin avanserte konstruksjon og aerodynamiske design, gir Capita racer snowboards den kanten som trengs for å dominere bakkene og la konkurrentene bli igjen i støvet.
Oppsummert står Capita som en sann pioner i snøbrettindustrien. Med sitt omfattende utvalg av Capita boards, Capita snowboards, Capita wide snowboards og Capita racer snowboards, fortsetter merket å omdefinere grensene for prestasjon og innovasjon. Rotfestet i en rik historie av ekspertise, forblir Capita dedikert til å tilby ryttere verktøyene de trenger for å utfordre sine grenser, omfavne sin lidenskap for snøbrett og erobre fjellene med tillit."