up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple 12W USB Power Adapter

Apple 12W USB Power Adapter

Apple 12W USB Power Adapter

plus
Apple

Apple 12W USB Power Adapter

Produktbeskrivelse Apple 12W USB Power Adapter

FUNKTIONER:
Brug denne kompakte og praktiske USB-baserede strømadapter til at oplade din iPhone, iPad eller iPod med Lightning-stik hjemme, på vejen, eller når den ikke er tilsluttet en computer.
Du kan tilslutte adapteren direkte til din enhed via lynets stik.
Denne strømadapter har et kompakt design og tilbyder hurtig og effektiv opladning.
Opladningskabel sælges separat.
Apple 12W USB-strømadapter


Apple 12W USB Power Adapter har officiel fabriksgaranti fra Apple. Som en official Apple forhandler, alle elektronik og computere produkter, har to års fabriksgaranti. Hos techinn, vælger vi kun kvalitets Telefoni produkter, der vil give dig den bedste oplevelse. Vi har mange forskellige varer indenfor Opladere der giver dig lyst til at dyrke endnu mere sport.

Funktioner Apple 12W USB Power Adapter

Farve
Hvid
Forbindelser
Usb
Lader type
Uspecificeret

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Perfekt

-

Det bedste stik, da det oplader mobilen meget, meget hurtigt og også fungerer til Ipad.

Anbefales

-

Anbefalet 100%

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up