up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

plus
Apple

Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

Produktbeskrivelse Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

Funktioner:

IPad mini:
Mini blev lige stærkere. iPad mini er elsket for sin størrelse og kapacitet. Og nu er der endnu flere grunde til at elske det. A12 Bionic chip med Neural Engine. En 7,9 '' Retina-skærm med ægte tone. Og Apple Pencil, så du kan fange dine største ideer, uanset hvor de kommer til dig. Det er stadig iPad mini. Der er bare mere af det end nogensinde.

Design:
Kompakt. Transportabel. Lommer. iPad mini har et tyndt, let og bærbart design, der gør den til den perfekte ledsager på farten. Med en størrelse på 300,5 gram og 6,1 millimeter 1 er den nem at have med sig i den ene hånd eller tage den ud af en lomme eller taske, når inspiration rammer.
Bliv forbundet med hurtig Wi-Fi og 4G LTE Advanced, når du har brug for det.
Op til 10 timers batterilevetid betyder, at du kan gå hele dagen med en enkelt opladning.

Ydeevne:
Kraft ud over dens størrelse: A12 Bionic-chip med Neural Engine muliggør et bemærkelsesværdigt niveau af kraft og intelligens. Den bruger maskinlæring i realtid til at genkende mønstre, forudsige og lære af erfaring. Med al denne kraft kan du køre apps som Adobe Photoshop CC, * opleve augmented reality eller spille et fordybende spil med grafik på konsolniveau.

Retina skærm:
Det er ikke størrelsen på skærmen: Det er pixelens kvalitet. iPad mini-pakker var 3 millioner pixels i en 7,9 tommer skærm. Og vi fik dem alle til at tælle. Uanset om du læser i parken eller redigerer en video på dit hjemmekontor, giver den høje lysstyrke, den brede farve og den antireflekterende belægning livets detaljer og knivskarp tekst. Og True Tone justerer hvidbalancen dynamisk, så billeder ser naturlige ud i ethvert lys.

Kameraer:
Holde kontakt. Optag i HD. Spil i AR. For- og bagkameraerne i iPad mini giver dig mulighed for at tage levende billeder og filmvideoer. Men det sjove stopper ikke der. Foretag FaceTime-opkald med venner, scan dokumenter og marker dem, eller brug endda augmented reality til at planlægge din stueindretning.

Æbleblyant:
Blyant møder mini. Magi sker. Apple Pencil åbner nye muligheder for iPad mini.4 Sammen gør de iPad mini til din digitale bærbare pc, som du kan tage med overalt. Skriv noter, underskriv dokumenter og udfyld formularer. Eller fang dine mest kreative ideer ved at tegne, male eller tegne på farten.

IPadOS:
Designet til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af iPad. iPadOS på iPad mini giver dig den fulde iPad-oplevelse på den mest kompakte iPad. Brug flere apps på én gang, start dine yndlingsapps fra Dock, og træk og slip filer ved hjælp af enkle Multi-Touch-bevægelser. Og til opgaver, der kræver mere præcision, supplerer support til pegefelt eller mus den velkendte Multi Touch-oplevelse af iPad

Apps:
Over en million måder at bruge iPad mini på. iPad mini leveres med kraftfulde Apple-designede apps som Fotos, Maps, Beskeder, Mail og Safari. Og med over en million iPad-apps i App Store er der en app til alt, hvad du vil gøre. Rediger en video, tjek dine sociale medier, skitse en idé og deltag i en kampkonge med venner.
ICloud holder ting som dine fotos, filer og noter sikre, aktuelle og let tilgængelige på alle dine enheder.5 Og appen Filer giver dig mulighed for at administrere alle dine filer - i iCloud Drive og på din iPad mini - på en central placering.

Privatliv og sikkerhed:
Dine data tilhører dig. Og kun dig. Som ethvert Apple-produkt blev iPad mini designet med dit privatliv og sikkerhed i tankerne. Touch ID gør oplåsning af din iPad mini enkel og sikker. Placer bare fingerspidsen på Touch ID-sensoren, så er du klar til at gå.

Tilgængelighed:
Designet til at styrke alle. Vi mener, at teknologien er mest kraftfuld, når alle kan bruge den. Derfor kommer iPad mini med tilgængelighedsfunktioner, der understøtter vision, interaktion, hørelse og læringsbehov. Ligesom VoiceOver, der fortæller dig, hvad der sker på din skærm, til Switch Control, som lader dig interagere med iPad mini uden at røre ved den.

Æbleblyant:
Tag uforglemmelige noter, marker dokumenter og fotos, eller tegn og opret med lethed.

Hvorfor iPad:
Med iPad får du det, du har brug for fra en computer sammen med mange utrolige ting, du aldrig ville forvente af en. Her er et par grunde til, at din næste computer bare kan være en iPad.

Det har styrken fra en computer. Og bærbarheden af iPad.
IPad har avancerede, Apple-designede chips, der transformerer, hvordan du oplever fotos, spil og augmented reality. De gør også iPad kraftig nok til at håndtere de apps, du bruger hver dag, uanset om du bruger Microsoft Office til en arbejdsopgave eller Adobe Photoshop CC til et kreativt projekt.
Og al den kraft rejser virkelig. iPad er utrolig tynd og så let, at du kan bære den med dig overalt. Og den har op til 10 timers batterilevetid for at holde dig i gang hele dagen.1 Bliv forbundet på farten med hurtig Wi-Fi og op til 4G LTE Advanced.2 Du kan endda udskrive, projicere og sende filer trådløst.
Det er designet, så du nemt kan gøre alt med berøring.
IPad gør hvad en computer gør, men på mere intuitive måder. Uanset om du vil fokusere på en enkelt app eller bruge flere apps på samme tid, er det nemt at gøre med et par tryk. Flyt objekter mellem apps ved blot at trække og slippe, eller skift apps med et enkelt stryg.

Det er kendt at bruge, men giver en helt ny oplevelse. iPadOS er fuld af funktioner designet specielt til iPad, og der er endnu mere, når du bruger en Apple Pencil3 eller en pegefelt. Det er bygget på det samme fundament som iOS, så det deler mange af de samme fantastiske apps og funktioner. Og ligesom din iPhone er det lige så enkelt at bruge iPad som at trykke, stryge, klemme og zoome.

Du kan bruge det med et tastatur, trackpad og Apple Pencil:
IPad fungerer med et tastatur eller pegefelt, når du har brug for et. Skærmtastaturet giver dig mulighed for at svare på en e-mail eller skrive et papir og reagerer på Multi-Touch-bevægelser. Og hvis du vil have et fysisk tastatur eller en pegefelt, skal du blot forbinde et. Markøren til iPadOS er designet til at supplere iPad's velkendte Multi-Touch-oplevelse og omdannes til det værktøj, du har brug for, afhængigt af det indhold, du peger på, som knapper, appikoner og tekst.4
Og med Apple Pencil er det også din notesblok, lærred, scanner og mere. Tag noter med Apple Pencil. Scan et dokument med det indbyggede kamera, markér det derefter og send det. Og med iPadOS bliver din håndskrift lige så kraftig som skrevet tekst. Konverter dine skitser til perfekte figurer, vend håndskrevne noter til skrevet tekst og skriv i ethvert tekstfelt med Scribble.
Det har de apps, du forventer på en computer, plus en million designet kun til iPad.
IPad har fantastiske apps, du bruger hver dag. Ligesom fotos, meddelelser, Safari, mail, kalender og mere. Den leveres også med store produktivitetsapps som Pages og Keynote og kører velkendte apps som Microsoft Word og Adobe Photoshop CC.
Der er en app til det. Apps i App Store er designet til at drage fuld fordel af kraften og den store skærm på iPad. Og vores App Store-redaktører kuraterer og anbefaler de bedste apps i verden for at hjælpe dig med at oprette, have det sjovt, lære og få tingene gjort. Du kan også bruge apps til at transformere din verden med augmented reality-oplevelser.
Det har et sted for dine filer og en måde at komme til dem fra alle dine enheder.
Alle dine filer på en central placering. Med appen Filer kan du få adgang til og administrere, hvad der findes på iCloud Drive, en ekstern lagerenhed eller på tredjeparts cloudtjenester såsom Box og Dropbox.
Og med iCloud findes alle dine vigtige ting på alle dine enheder. Gem dine fotos, videoer, musik, apps, filer, kontakter og mere sikkert. Så alt er altid tilgængeligt på din iPad, iPhone og Mac og endda fra en Windows-pc

Det er designet til at være sikkert. Og for at beskytte dit privatliv.
Dine ting er sikre. Det skyldes, at iPad leveres med avancerede sikkerhedsfunktioner som Face ID eller Touch ID til sikker godkendelse. Autentificeringsdataene er krypteret og beskyttet af Secure Enclave på din enhed, ikke gemt på Apple-servere eller sikkerhedskopieret til iCloud. iPadOS har også funktioner som Intelligent Tracking Prevention i Safari, som hjælper med at beskytte mod websteder, der indsamler dine personlige data.

Det forbliver automatisk opdateret.
Med iPad får du problemfri opdateringer. Slå automatiske opdateringer til i iPadOS, og få gratis opdateringer downloadet trådløst på din iPad, så snart de er frigivet. Så du har de nyeste funktioner, mest avancerede teknologier og nyeste sikkerhedsopdateringer.

Det er designet med tilgængelighed i tankerne:
Vi mener, at teknologien er mest kraftfuld, når den styrker alle. Derfor leveres iPad med tilgængelighedsfunktioner, der understøtter vision, hørelse, mobilitet og læringsbehov. Inkluderet stemmestyring, som giver dig mulighed for at styre din iPad med bare din stemme og Switch Control, som giver dig mulighed for at interagere med iPad uden at røre ved den.


Specifikationer:

Kapacitet: 256 GB

Størrelse og vægt:
203,2 mm (8,0 tommer)
134,8 mm (5,3 tommer)
6,1 mm (0,24 tommer)
Wi Fi-modeller: 300,5 gram (0,66 pund)
Wi Fi + Cellular-modeller: 308,2 gram (0,68 pund)

Knapper og stik:
3,5 mm hovedtelefonstik
Stereohøjttalere
Tænd sluk
Sove / vågne
Hjem / Touch ID-sensor
Dual mikrofoner
Lydstyrke op / ned
Nano SIM-bakke (cellulære modeller)
Lynstik

I kassen:
IPad mini
Lyn til USB-kabel
USB-strømadapter

Skærm:
7,9 ″ Retina-skærm
Retina skærm
7,9 tommer (diagonalt) LED-baggrundsbelyst Multi Touch-skærm
2048x1536 opløsning ved 326 pixels per tomme (ppi)
Bredt farvedisplay (P3)
True Tone-skærm
Fingeraftryksbestandig oleofob belægning
Fuldt lamineret display
Antireflekterende belægning
1,8% reflektionsevne
500 nit lysstyrke
Understøtter Apple Pencil

Chip:
A12 Bionic-chip med 64 bit arkitektur
Neural motor
Indbygget M12-coprocessor

Kamera:
8 megapixel kamera
ƒ / 2,4 blænde
Fem element linse
Hybrid IR-filter
Bagsidebelysning
Live fotos
Bred farveoptagelse til fotos og live-fotos
Autofokus
Panorama (op til 43 megapixels)
HDR til fotos
Eksponeringskontrol
Burst-tilstand
Tryk for at fokusere
Timer-tilstand
Automatisk billedstabilisering
Foto geotagging

Videooptagelse:
1080p HD videooptagelse
Slowmotion (240 fps)
Time lapse-video med stabilisering
Videobilledstabilisering
3x videozoom
Video geotagging

FaceTime HD-kamera:
7 megapixel fotos
ƒ / 2.2 blænde
1080p HD videooptagelse ved 30 fps
Retina Flash
Bred farveoptagelse til fotos og live-fotos
Auto HDR til fotos og videoer
Bagsidebelysning
Burst-tilstand
Eksponeringskontrol
Timer-tilstand

Videoopkald3:
FaceTime-video
IPad til enhver FaceTime-aktiveret enhed via Wi Fi eller mobil

Lydopkald3:
FaceTime-lyd
IPad til enhver FaceTime-aktiveret enhed via Wi Fi eller mobil

Højttalere:
Stereohøjttalere

Mikrofoner:
Dual mikrofoner til opkald, videooptagelse og lydoptagelse

Mobil og trådløs:

Alle modeller:
Wi Fi (802.11a / b / g / n / ac); samtidig dobbeltbånd (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO
Bluetooth 5.0-teknologi

Wi Fi + Cellular-modeller:
UMTS / HSPA / HSPA + / DC HSDPA (850, 900, 1700/2100, 1900, 2100 MHz); GSM / KANT (850, 900, 1800, 1900 MHz)
Gigabit klasse LTE (bånd 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 11, 12, 13, 14, 17, 18, 19, 20, 21, 25, 26, 28, 29, 30, 34, 38 , 39, 40, 41, 46, 66) 4
Kun data 5
Wi Fi-opkald 4
ESIM6

SIM-kort:
Nano SIM (understøtter Apple SIM)
ESIM6

Beliggenhed:

Alle modeller:
Digitalt kompas
Trådløst internet
IBeacon mikroplacering

Wi Fi + Cellular-modeller:
Indbygget GPS / GNSS
Cellular

Sensorer:
Tryk på ID
Tre akse gyro
Accelerometer
Barometer
Sensor for omgivende lys

Touch ID:
Lås iPad op
Sikre personlige data i apps
Foretag køb fra iTunes Store og App Store

Siri7:
Brug din stemme til at sende beskeder, indstille påmindelser og mere
Brug din iPad håndfri
Lyt til og identificer sange

Strøm og batteri8:
Alle modeller:
Indbygget 19,1 watt time genopladeligt lithiumpolymerbatteri
Op til 10 timers surf på internettet på Wi-Fi, se video eller lytte til musik
Opladning via strømadapter eller USB til computersystem

Wi Fi + Cellular-modeller:
Op til 9 timers surfing på nettet ved hjælp af mobildatanetværk

Operativ system:
IPadOS leveres med kraftfulde funktioner og indbyggede apps designet til at udnytte de unikke funktioner i iPad.

Tilgængelighed:
Tilgængelighedsfunktioner hjælper mennesker med handicap med at få mest muligt ud af deres nye iPad mini. Med indbygget støtte til syn, hørelse, fysiske og motoriske færdigheder og læring og læsefærdigheder kan du skabe og gøre fantastiske ting.

Funktioner inkluderer:
Voice over
Zoom
Forstørrelsesglas
Siri og diktat
Skift kontrol
Undertekster
AssistiveTouch
Tal skærm

Indbyggede apps:
App butik
Bøger
Kalender
Kamera
Ur
Kontakter
Facetime
Filer
Find min
Hjem
Itunes butik
Post
Kort
Måle
Beskeder
Musik
Bemærkninger
Fotobås
Fotos
Podcasts
Påmindelser
Safari
Indstillinger
Genveje
Siri
Aktier
Tips
TV
Stemmememoer

Gratis apps fra Apple:
Sider, numre, Keynote, iMovie, GarageBand, iTunes U og Clips er forudinstalleret på iPad.

Systemkrav:
Apple ID (kræves for nogle funktioner)
Internetadgang 9

Synkronisering til en Mac eller pc kræver:
MacOS Catalina 10.15 ved hjælp af Finder
MacOS El Capitan 10.11.6 gennem macOS Mojave 10.14.6 ved hjælp af iTunes 12.8 eller nyere

Sprog:

Sprog support:
Engelsk (Australien, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionel, traditionel Hong Kong), fransk (Canada, Frankrig), tysk, italiensk, japansk, koreansk, spansk (Latinamerika, Spanien), arabisk, catalansk, kroatisk, tjekkisk , Dansk, hollandsk, finsk, græsk, hebraisk, hindi, ungarsk, indonesisk, malaysisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, slovakisk, svensk, thai, tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

QuickType-tastaturunderstøttelse:
Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), kinesisk forenklet (håndskrift, Pinyin QWERTY, Pinyin 10 nøgle, Shuangpin, streg), kinesisk traditionel (Cangjie, håndskrift, Pinyin QWERTY, Pinyin 10 nøgle, Shuangpin, streg, Sucheng, Zhuyin), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk, japansk (Kana, Romaji), koreansk (2 sæt, 10 nøgler), spansk (Latinamerika, Mexico, Spanien), albansk, arabisk (moderne standard, Najdi), armensk, assamesisk, aserbajdsjansk, Bangla, hviderussisk, Bodo, bulgarsk, burmesisk, kantonesisk traditionel (Cangjie, håndskrift, slagtilfælde, Sucheng), catalansk, Cherokee, kroatisk, tjekkisk, dansk , Dhivehi, Dogri, Hollandsk, Emoji, estisk, færøsk, filippinsk, finsk, flamsk, georgisk, græsk, gujarati, hawaiisk, hebraisk, hindi (devanagari, latin, translitteration), ungarsk, islandsk, indonesisk, irsk, kannada, kashmiri ( Arabisk, Devanagari), Kasakhisk, Khmer, Konkani (Devanagari), Kurdisk (Arabisk, Latin), Kirgisisk, Lao, Lettisk, Litauisk ian, makedonsk, maithili (Bangla), malaysisk (arabisk, latin), malayalam, maltesisk, manipuri (Bangla, Meetei Mayek), maori, marathi, mongolsk, nepalesisk, norsk, Odia, pashto, persisk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), Punjabi, rumænsk, russisk, sanskrit, Santali (Devanagari, Ol Chiki),Serbisk (kyrillisk, latin), sindhi (arabisk, devanagari), singalesisk, slovakisk, slovensk, swahili, svensk, tadsjikisk, tamil (anjal, tamil 99), telugu, thai, tibetansk, tongansk, tyrkisk, tyrkisk, ukrainsk, urdu, Uyghur, usbekisk (arabisk, kyrillisk, latin), vietnamesisk, walisisk

QuickType-tastaturstøtte med forudsigende input:
Engelsk (Australien, Canada, Indien, Singapore, Storbritannien, USA), kinesisk (forenklet, traditionel), fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), tysk (Østrig, Tyskland, Schweiz), italiensk, japansk, koreansk, spansk ( Latinamerika, Mexico, Spanien), arabisk (Najdi og MSA), kantonesisk (traditionel), hollandsk, hindi (Devanagari, latin), portugisisk (Brasilien, Portugal), russisk, svensk, thai, tyrkisk, vietnamesisk

Siri sprog:
Engelsk (Australien, Canada, Indien, Irland, New Zealand, Singapore, Sydafrika, Storbritannien, USA), Spansk (Chile, Mexico, Spanien, USA), Fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Schweiz), Tysk (Østrig, Tyskland , Schweiz), Italiensk (Italien, Schweiz), Japansk, Koreansk, Mandarin (Kina, Taiwan), Kantonesisk (Kina, Hong Kong), Arabisk (Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater), Dansk (Danmark), Hollandsk (Belgien , Holland), Finsk (Finland), Hebraisk (Israel), Malaysisk (Malaysia), Norsk (Norge), Portugisisk (Brasilien), Russisk (Rusland), Svensk (Sverige), Thai (Thailand), Tyrkisk (Tyrkiet)

Diktat sprog:
Engelsk (Australien, Canada, Indien, Indonesien, Irland, Malaysia, New Zealand, Filippinerne, Saudi-Arabien, Singapore, Sydafrika, De Forenede Arabiske Emirater, Storbritannien, USA), spansk (Argentina, Chile, Colombia, Costa Rica, Den Dominikanske Republik, Ecuador, El Salvador, Guatemala, Honduras, Mexico, Panama, Paraguay, Peru, Spanien, Uruguay, USA), Fransk (Belgien, Canada, Frankrig, Luxembourg, Schweiz), Tysk (Østrig, Tyskland, Luxembourg, Schweiz), Italiensk ( Italien, Schweiz), Japansk, Koreansk, Mandarin (Kina, Taiwan), Kantonesisk (Kina, Hong Kong, Macao), Arabisk (Kuwait, Qatar, Saudi Arabien, De Forenede Arabiske Emirater), Catalansk, Kroatisk, Tjekkisk, Dansk, Hollandsk (Belgien, Holland), finsk, græsk, hebraisk, hindi (Indien), ungarsk, indonesisk, malaysisk, norsk, polsk, portugisisk (Brasilien, Portugal), rumænsk, russisk, shanghainese (Kina fastland), slovakisk, svensk, thai , Tyrkisk, ukrainsk, vietnamesisk

Definition ordbog understøttelse:
Engelsk, Kinesisk (forenklet, traditionel), dansk, hollandsk, fransk, tysk, hebraisk, hindi, italiensk, japansk, koreansk, norsk, portugisisk, russisk, spansk, svensk, thai, tyrkisk

Synonymordbog:
Engelsk (Storbritannien, USA)

Tosproget ordbog understøttes med engelsk:
Arabisk, Kinesisk (forenklet, traditionel), Fransk, Tysk, Italiensk, Japansk, Spansk, Koreansk, Hollandsk, Hindi, Portugisisk, Russisk, Thai, Vietnamesisk

Stavekontrol:
Engelsk, fransk, tysk, italiensk, spansk, arabisk, arabisk Najdi, dansk, hollandsk, finsk, koreansk, norsk, polsk, portugisisk, russisk, svensk, tyrkisk

Lydafspilning:
Understøttede lydformater: AAC (8 til 320 Kbps), Beskyttet AAC (fra iTunes Store), HE AAC, MP3 (8 til 320 Kbps), MP3 VBR, Dolby Digital (AC 3), Dolby Digital Plus (E AC 3), Hørbar (formater 2, 3, 4, Audible Enhanced Audio, AAX og AAX +), Apple Lossless, AIFF og WAV
Brugerkonfigurerbar maksimal lydstyrke

TV og video:
AirPlay-spejling, fotos, lyd og video ud til Apple TV (2. generation eller nyere)
Understøttelse af videospejling og videoout: Op til 1080p via Lightning Digital AV-adapter og Lightning til VGA-adapter (adaptere sælges separat)
Understøttede videoformater: H.264-video op til 4K, 30 billeder pr. Sekund, High Profile-niveau 4,2 med AAC LC-lyd op til 160 Kbps, 48 kHz, stereolyd eller Dolby Audio op til 1008 Kbps, 48 kHz, stereo- eller flerkanalslyd, i .m4v, .mp4 og .mov filformater; MPEG 4-video op til 2,5 Mbps, 640x480 pixels, 30 billeder pr. Sekund, Enkel profil med AAC LC-lyd op til 160 Kbps pr. Kanal, 48 kHz, stereolyd eller Dolby Audio op til 1008 Kbps, 48 kHz, stereo- eller flerkanalslyd, i .m4v, .mp4 og .mov filformater; Motion JPEG (M JPEG) op til 35 Mbps, 1280x720 pixels, 30 billeder pr. Sekund, lyd i ulaw, PCM stereolyd i .avi-filformat

Support til postvedhæftet fil:
Synlige dokumenttyper: .jpg, .tiff, .gif (billeder); .doc og .docx (Microsoft Word); .htm og .html (websider); .key (Keynote); .nummers (Numbers); .sider (sider); .pdf (Preview og Adobe Acrobat); .ppt og .pptx (Microsoft PowerPoint); .txt (tekst); .rtf (rich text format); .vcf (kontaktoplysninger); .xls og .xlsx (Microsoft Excel); .zip; .ics

Miljøkrav:
Omgivelsestemperatur ved drift:
0 ° til 35 ° C (32 ° til 95 ° F)
Ikke driftstemperatur:
-20 til 45 ° C (-4 ° til 113 ° F)
Relativ luftfugtighed:
5% til 95% ikke-kondenserende
Driftshøjde:
Testet op til 3.000 meter (10.000 fod)

Kender du alt til Apple IPad Mini 256GB 7.9´´? Hos techinn, vælger vi elektronik og computere udstyr, som er skræddersyet til forskellige behov og forskellige sportsgrene. Er du på udkig efter Tablets-ereaders varer i stedet for, kig på vores komplette liste af Tablets udstyr. Alle de mærker vi sælger er tilknyttet en sport eller anden aktivitet, som Apple. Alle vores mærker er testet af vores hold af elektronik og computere eksperter!

Funktioner Apple IPad Mini 256GB 7.9´´

Farve
Hvid
Anbefalet brug
Indenlandsk
Opbevaring
256 GB
RAM
Uspecificeret
Operativt system
iOS
Batterier
>8000 mAh
Forbindelser
Lightning
Forbindelser
Wi-Fi
Bluetooth
Tommer
7.0-9.9
Udseende af produktet
Ny

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up