up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

plus
Apple

Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

Produktbeskrivelse Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

Forbind nemt din Thunderbolt-udstyrede Mac til en FireWire-enhed med Apple Thunderbolt til FireWire-adapter. Lille og kompakt, det opretter forbindelse til Thunderbolt-porten på din Mac-computer, hvilket giver dig en FireWire 800-port, der leverer op til 7W til busdrevne perifere enheder som harddiske og lydenheder.
FUNKTIONER:
Apple Thunderbolt til FireWire-adapter med indbygget Thunderbolt-kabel
Systemkrav:
OS X v10.7.4 eller nyere
Thunderbolt udstyret Mac-computer


Apple Thunderbolt To Firewire Adapter findes i mange størrelser og endnu flere farver. Hvis du er på udkig efter en Apple Thunderbolt To Firewire Adapter fra vores store online elektronik og computere lager techinn, tvivl ikke mere, du kan bestille det her og modtage det indenfor få dage. Hos techinn er der pris garanti på alt elektronik og computere udstyr fra Apple.

Funktioner Apple Thunderbolt To Firewire Adapter

Farve
Hvid
Forbindelser
Thunderbolt
FireWire

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Forsendelse

-

Jeg ankommer i perfekt stand!

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up