up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Be quiet Tårnkasse Silent Base 601

Be quiet Tårnkasse Silent Base 601

plus
Be quiet

Be Quiet Tårnkasse Silent Base 601

Produktbeskrivelse Be quiet Tårnkasse Silent Base 601

Vær stille! Silent Base 601 Orange leverer den perfekte kombination af maksimal stilhed og en fremragende anvendelighed til bemærkelsesværdigt stille konfigurationer.

Minimer støj og maksimer luftstrømmen:
Luftindgangene på forsiden sørger for maksimal stilhed med en konstant luftgennemtrængelighed. De specialdesignede ventilationskanaler omdirigerer den indstrømmende luft to gange for at reducere luftbåren støj

Ekstra tyk isolering for maksimal stabilitet og stilhed:
For, top og sider er udstyret med ekstra tykke dæmpningsmåtter på 10 mm, hvilket resulterer i maksimal stabilitet og fremragende støjdæmpningsfunktioner. Det afkoblede PSU-beslag og HDD-bure minimerer også vibrationer. Fuld metallegeme giver stabilitet i sagen og forbedrer dens haptiske.

Hvisk lydløs drift:
To forudinstallerede Pure Wings 2 140 mm blæsere med luftstrømsoptimerede blæsere sikrer en perfekt luftstrøm og fast afkøling. Den integrerede 3-trins blæserregulator passer til op til tre blæsere.

Tilbyder et pænt interiør:
PSU-hylsteret dækker perfekt kablerne, PSU og indeholder et dobbelt HDD-bur. Dækpladerne kan afmonteres separat for at installere en 120 mm blæser på toppen. Med det lille dæksel afmonteret kan en 360 mm radiator installeres foran. Ved hjælp af PSU-beslaget kan strømforsyningsenheden let installeres bagfra.

Nem adgang til alle slags ændringer:
De høje sidepaneler har et monteringssystem med trykknap for sikker og brugervenlig afmontering. Ved at trykke på trykknapene frigøres låsemekanismen den øverste del af sidepanelet, og denne svæver sikkert, indtil den fjernes manuelt. Fremragende brugervenlighed til hurtig og nem adgang til det indre af sagen.

Designet til alle slags avanceret hardware:
På trods af det kompakte design giver Silent Base 601 generøse dimensioner og udskæringer, selv til installation af et E ATX-bundkort. Det smarte arrangement af komponenter tillader også flere grafikkort og store kølere at passe godt ind.

Optimeret til vandkølede systemer:
Med sit optimerede design er Silent Base 601 det perfekte tilfælde til vandkøling. Radiatorer på op til 360 mm kan installeres foran, øverst og bagpå. Ved hjælp af de aftagelige beslag kan radiatorer installeres meget hurtigt og let øverst.


Funktioner:

Støjdæmpende ventilationskanaler giver fremragende luftgennemtrængelighed med maksimal stilhed
Ekstra tykke isoleringsmåtter på 10 mm foran, øverst og i siderne
To forudinstallerede Pure Wings 2 140 mm blæsere
3-trins blæserregulator passer til op til tre blæsere
PSU-hylsteret giver et pænt interiør
Klar til radiatorer op til 360 mm


Specifikationer:

PSU-formfaktor: ATX PS / 2
Bundkortkompatibilitet: E ATX / ATX / M ATX / Mini ITX
Sagstørrelse ekskl. stativer (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 481
Installation af bundkort med bagplade: ✓
Sagstørrelse inkl. stativer (L x B x H), (mm): 532 x 240 x 514
Dimensioner sidepanelvindue (L x B), (mm): 440 x 498
Vægt (kg): 10,49
USB 2.0: 1
USB 3.2 Gen.1: 2
USB 3.2 Gen.2 Type C:
HD Audio I / O: Mic + Audio
Udvidelsespladser: 7 + 2
Ventilator monteringssteder: Front / Bag / Top / PSU-afdækning
Qi-oplader / hurtigopladningsmulighed:Hos techinn, kan du se alle egenskaber på Be quiet Tårnkasse Silent Base 601. I vores elektronik og computere butik, har vi mange størrelser i Be quiet Tårnkasse Silent Base 601. Sikker og nem betaling! Vi har også mange andre Be quiet Tårnkasse Silent Base 601, andre tilbud på andet elektronik og computere udstyr.

Funktioner Be quiet Tårnkasse Silent Base 601

Farve
Sort
Formtal
Extended ATX
ATX
Micro ATX
Mini ITX

Skriv en anmeldelse om dette produkt, og tjen CoINNs coinns

Skriv eller stil et spørgsmål til vores eksperthold

Produktbedømmelse

Bemærk: Din feedback er vigtig for os, og din kommentar vil blive gennemgået af vores team af eksperter og offentliggjort inden for 5 arbejdsdage.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up