up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PG-545/CL-546

plus
Canon

Canon Blækpatron PG-545/CL-546

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PG-545/CL-546

Denne multipakning indeholder en 8 ml sort og en 8 ml farvepatron og giver dig det komplette sæt blæk til din printer, hvilket giver komfort og besparelser med ISO / IEC 24711-standarden.
FORDELE:
Ægte Canon Ink producerer gennemsnitligt 35% flere kvalitetsudskrivninger end imiteringspatroner
Ægte Canon Ink giver 100% af tiden ensartet kvalitetsudskrivning
Ægte Canon Ink er 100% pålidelig, så du kan udskrive med mindre stress


Canon Blækpatron PG-545/CL-546 findes i forskelligere varianter, med forskellige muligheder. Find det du lige står og mangler nu, bestil det og modtag det i løbet af få dage. Udover det du finder i online elektronik og computere butikken, Canon Blækpatron PG-545/CL-546 lignende produkter. Vores udvalg i Blækpatroner produkter er kun det bedste, lige meget hvor hård din træning eller sport er.

Funktioner Canon Blækpatron PG-545/CL-546

Farve
Flerfarvet
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Ægte produkt

-

Printerpatronen var ægte og pakket i original emballage. Fantastisk pris har købt herfra før.

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up