up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-525

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-525

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-525

Funktioner:
Type: Original
Blæk type: Pigmentbaseret blæk
Pakningstype: Blister


Hvis du er på udkig efter elektronik og computere udstyr, findes det hos Canon. Hos techinn, kan du købe masser af tilbehør til Blækpatroner, så du kan udøve din sport optimalt. Canon Blækpatron PGI-525 fås til den bedste pris og på lager! Brug vores sikre online betaling og extra gode service.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-525

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up