up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Canon Blækpatron PGI-550XL

Canon Blækpatron PGI-550XL

plus
Canon

Canon Blækpatron PGI-550XL

Produktbeskrivelse Canon Blækpatron PGI-550XL

Funktioner:
Type: Original
Blæktype: Pigmentbaseret blæk
Kompatibilitet: Canon PIXMA MG5450
Mængde pr. Pakke: 1 stk (r)
Udskrivningsteknologi: Inkjet-udskrivning
Blækpatron type: Høj ydeevne (XL)
Pakningstype: Blister


Er du på udkig efter Canon Blækpatron PGI-550XL? Alle Canon er af bedste kvalitet, så du får mest ud af dit træningsudstyr. Bestil dine varer hos Canon Blækpatron PGI-550XL og modtag dem inden for få dage. Vores mål hos techinn, er at finde de bedste tilbud til dig. Vi har et kæmpe udvalg i elektronik og computere udstyr, lige det du står og mangler.

Funktioner Canon Blækpatron PGI-550XL

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
Canon

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up