up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 300XL

HP Blækpatron 300XL

HP Blækpatron 300XL

HP Blækpatron 300XL

plus
HP

HP Blækpatron 300XL

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 300XL

SPECIFIKATIONER:
Patronmærke: HP
Sider Cirka: 600 sider.
Kompatibiliteter: HP Deskjet D2500-printere, HP Deskjet D2530-printere, HP DeskJet F4200 alt i én multifunktion.


HP Blækpatron 300XL er det perfekte udstyr, for at nå dine elektronik og computere mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Blækpatroner og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Forbrugsstoffer varer er på tilbud. Find dem i techinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra HP, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner HP Blækpatron 300XL

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up