up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 301

HP Blækpatron 301

HP Blækpatron 301

HP Blækpatron 301

HP Blækpatron 301

plus
HP

HP Blækpatron 301

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 301

HP originale patroner er designet til at sikre, at din HP printer konsekvent leverer skarp sort tekst og fantastiske farvebilleder og grafik. Udskrivning er let, og værdien er enestående. Brug HP-patroner til høj ydelse for endnu bedre værdi.
FUNKTIONER:
Dine dokumenter vil se usædvanligt skarpe og livlige ud - og de vil forblive på den måde i flere årtier uden at falme. [1] Det er endnu en grund til at sikre dig, at du bruger det blæk, der fungerer bedst med HP-printere: Original HP-blæk.
Du kan altid stole på HP for en enestående udskrivningsoplevelse og for fremragende egenskaber, der er lette at opnå. HP hjælper med at beskytte miljøet med gratis genbrug af patroner.
Avancerede, brugervenlige funktioner gør udskrivning let og praktisk. Du kan nemt overvåge dine blækniveauer og endda færdigbehandle udskrivningen, når du er lav på en blækfarve. Og værdien er usædvanlig. Brug HP-patroner til høj ydelse for endnu bedre værdi.


Alle elektronik og computere produkter og Blækpatroner er fremstillet i det bedste materiale og der er kælet for detaljerne. Hos techinn kan du finde en masse Forbrugsstoffer fra HP. Prisen på HP Blækpatron 301 er 16.49 $, med prisgaranti, sikker betaling og hurtig levering!

Funktioner HP Blækpatron 301

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Meget godt produkt

-

Lever op til mine forventninger..

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up